Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

ΟΙ ΑΠΛΥΤΟΙ ΤΗΣ ΦΛΩRIGINAL ΕΒΓΑΛΑΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥΛΗ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!



ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: Φαίνεται ότι τα εκατοστάρια που κάνουν όταν συναντούν τους οπαδούς άλλων ομάδων τους έχουν προκαλέσει μόνιμες εγκεφαλικές βλάβες. Αφού με τα καμώματα τους κατέστρεψαν την μπασκετική ΑΕΚ και αφού πάλι με τα καμώματα τους στέλνουν την ποδοσφαιρική ομάδα ολοταχώς προς τον υποβιβασμό αποφάσισαν να ασχοληθούν και με την πολιτική. Κρίμα που οι σοβαροί και πατριώτες οπαδοί της ΑΕΚ έχουν αφήσει το ιστορικό σωματείο της ΑΕΚ στα χέρια του πλέον γραφικού συνδεσμίτη όλων των εποχών, του Χατζηχρήστου, και μία χούφτα αποτυχημένους άπλυτους. Ακολουθεί η εμετική ανακοίνωση τους. 

Για να τελειώνουμε μια και καλή μ αυτό το καρκίνωμα των φασιστών, εμείς ως ORIGINAL 21 , ως απόγονοι προσφύγων / μεταναστών και τέλος ως απλοί άνθρωποι , θέλουμε να κάνουμε ξεκάθαρο στα θρασύδειλα σκουλήκια που επιτέθηκαν στον ΑΕΚτζή Στρατούλη οτί είναι ανεπιθύμητοι και πλέον επικηρυγμένοι. Η μεγάλη οικογένεια της ΑΕΚ περιλαμβάνει ανθρώπους χωρίς χρώμα και σύνορα. Οι μισάνθρωποι δεν χωράνε ανάμεσά μας. Όλοι ξέρουν ποιοι είμαστε και ειδικά αυτά τα σκουλήκια.

ΥΓ. απλά να υπενθυμίσουμε στους θρασύδειλους ότι την επόμενη φορά δεν θα καταφέρουν να εξαφανιστούν τόσο γρήγορα... γι αυτό να είστε σίγουροι.


ORIGINAL 21

2 σχόλια:

  1. Δες ανθρωπο που εχουν για προεδρο οι οριτζιναλ ,απο εκει καταλαβαινεις την μαλακια πουβ τους δερνει ,ο ανθρωπος ειναι μαστουρα καθε μερα. Αντι να κοιταξουν τα χαλια της ομαδας τους ασχολουνται με τον "αεκτζη" στρατουλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΛΛΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ ΚΙ ΑΛΛΟ ΞΕΝΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΑΝΟΗΤΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΕΣ. ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΑΕΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΓΙΑ ΣΗΜΑ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΤΟΥ ΔΑΥΙΔ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.