Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΙ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ Χ.Α ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ


ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΕ ΑΠΟΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΟΙ ΑΠΟΡΟΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ ΕΛΑΒΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
Ένταση επικράτησε το πρωί του Σαββάτου στο λιμάνι του Βόλου, όταν αριστερές οργανώσεις προσπάθησαν να εμποδίσουν να δέσει πλοίο με τρόφιμα, που είχαν παραγγείλει μέλη της Χρυσής Αυγής με σκοπό, στη συνέχεια, να τα διανείμουν σε Έλληνες πολίτες.
 Άνδρες των ΜΑΤ βρίσκονταν ακροβολισμένοι σε ολόκληρο το κέντρο της πόλης, με εντονότερη παρουσία στην οδό Ιάσονος, όπου η Χρυσή Αυγή πραγματοποιούσε διανομή τροφίμων. 
Την ίδια ώρα στην πλατεία Ελευθερίας αριστεριστες προετοιμάζονταν για αντιφασιστική πορεία. Νωρίτερα της πορείας, έγιναν συνολικά 66 προσαγωγές, μεταξύ των οποίων και προσαγωγές συνδικαλιστών, όπως του Γιάννη Χατζηγιάννη της Ανοιχτής Συνέλευσης Μαγνησίας. 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΝΟΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ :


Με μαζική - δυστυχώς- συμμετοχή, ενδεικτική της τραγικής οικονομικής κατάστασης στην οποία βρίσκονται οι Έλληνες συμπολίτες μας, ολοκληρώθηκε πριν λίγο η διανομή τροφίμων στη παραλία του Βόλου. Παρουσία των συναγωνιστών Παναγιώτη Ηλιόπουλου και Νίκου Μίχου και με απόλυτη τάξη και πειθαρχία διανεμήθηκαν τόνοι βασικών ειδών ανάγκης και γάλακτος σε πάνω από 1000 συμπολίτες μας. Η διανομή διήρκεσε πάνω από δύο ώρες.
Τραγική παραφωνία η κουστωδία μιας χούφτας αριστεριστών υπό την καθοδήγηση του βουλευτή του Σύριζα Μεϊκόπουλου, οι οποίοι θέλησαν να προσεγγίσουν το χώρο και να παρεμποδίσουν την διανομή "φασιστικών" τροφίμων στους δοκιμαζόμενους Έλληνες συμπολίτες μας. Η Αστυνομία προχώρησε σε προληπτικές προσαγωγές και η συνέχεια δίδεται τώρα στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής.Θα ακολουθήσει πλήρες ρεπορτάζ και φωτογραφίες από την πρώτη μαζική δράση κοινωνικής αλληλεγγύης σε Έλληνες στον Βόλο.

1 σχόλιο:

  1. Κάτσε να μαντέψω, για άλλη μια φορά πήραν τα τέτοια μας, έτσι δεν είναι ;;

    ΑΙΜΑ - ΤΙΜΗ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.