Σάββατο, 1 Δεκεμβρίου 2012

ΞΑΝΑΠΙΑΣΕ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Ο ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ


ΜΑΝΙΑ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟ ΧΟΝΔΡΟΒΕΝΙΖΕΛΟ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ. 
ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΕΙ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥ ΜΙΣΟΠΕΘΑΜΕΝΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΠΝΕΕΙ ΤΑ ΛΟΙΣΘΙΑ  ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. 
ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΕΙ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΠΛΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΡΙΠΛΑΣΙΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΘΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΕΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΑ ΜΕΣΟΥΡΑΝΑ. 
Το ΠΑΣΟΚ, αναλαμβάνει πρωτοβουλία για να αναδειχθεί η αντισυνταγματικότητα του κόμματος της Χρυσής Αυγής με στόχο να τεθεί εκτός νόμου.Ο πρόεδρος του κόμματος Ευάγγελος Βενιζέλος στην ομιλία του συνεδρίαση της Οργανωτικής Επιτροπής του Συντακτικού Συνεδρίου, στον πολυχώρο «Αθηναϊς» ξεκαθάρισε ότι το ΠΑΣΟΚ θα αρχίσει όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή.
«Τη Δευτέρα θα παρουσιάσουμε την πρωτοβουλία μας ενάντια στο φασισμό, την πρωτοβουλία που αναδεικνύει τη Χρυσή Αυγή ως αντισυνταγματικό κόμμα».

Σε σημερινό του άρθρο σήμερα στην εφημερίδα «Τα Νέα» χαρακτηρίζει την Χρυσή Αυγή αντισυνταγματικό κόμμα, ναζιστικό, φιλοχουντικό και προκλητικό. Κι όπως επισημαίνει υπάρχουν θεσμικοί τρόποι αντιμετώπισης του φαινομένου και στο επίπεδο της νομοθεσίας-ιδίως της ποινικής- και στο επίπεδο κανονισμού της Βουλής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.