Δευτέρα, 26 Νοεμβρίου 2012

Τρομάζει τον Πάγκαλο η Χρυσή Αυγή! Όχι, δεν τον τρομάζουν ούτε οι Καμμένοι, ούτε ο σύριζα. ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ!Μπορεί να άργησε λιγάκι ο γνωστός… απόστρατος πολιτικάντης Πάγκαλος (ή κύριος «όλοι μαζί τα φάγαμε»), αλλά ξαναχτύπησε! Εμφανίστηκε το πρωί της Κυριακής στο κανάλι mega (του… εθνικού μας εργολάβου Μπόμπολα) και πραγματοποίησε ολομέτωπη παραληρηματική επίθεση στην Χρυσή Αυγή και στον ελληνικό λαό που την ψήφισε. Ιδού τα… χαμπέρια του:

«Με ενοχλεί, δε με φοβίζει, αλλά με ενοχλεί αφάνταστα το γεγονός ότι υπάρχουν συμπατριώτες μας, ένας στους δέκα, ένας στους εννιά, ο οποίος διαλέγει εν γνώσει και εν συνειδήσει, γιατί προφανώς ξέρουν τώρα πια όλοι αυτοί, μπορεί όταν τους ψήφιζαν να μην ήξεραν, ένα χιτλερικό κόμμα. Δε νομίζω ότι κανείς ψηφίζει από απόγνωση ένα χιτλερικό κόμμα. Γιατί δεν ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ, γιατί δεν ψήφισαν το κόμμα του κ. Καμμένου; Τώρα βλέπουμε τον ρατσιστή και τον φασίστα που κρύβαμε μέσα μας. Κι αυτός πλέον βρίσκει και πολιτική διέξοδο. Βλέπουμε πόσοι είναι οι φασίστες που κρύβαμε μέσα μας. Δεν είναι ένας και δύο, είναι μερικές εκατοντάδες χιλιάδες. Κι αυτό μας τρομάζει… Βλέπετε τι ψήφισε ο λαός. Ο λαός δεν έχει πάντα δίκιο. Βέβαια είναι σεβαστή η ετυμηγορία του, αλλά δεν έχει πάντα δίκιο. Κι όλοι αυτοί δεν ήταν αναγκασμένοι να ψηφίσουν Χρυσή Αυγή. Ρέπουν προς την Χρυσή Αυγή… Η Χρυσή Αυγή εμφανίστηκε κατά τη διάρκεια της κατοχής, μ’ ένα ευρύτατο κίνημα συνεργασίας με τους κατακτητές. Μετά και στην περίοδο του εμφυλίου πολέμου, τις περισσότερες σφαγές, από την πλευρά του επίσημου κράτους, δεν τις έκανε ο στρατός και η αστυνομία, τις έκαναν οι παρακρατικοί. Αυτοί σκοτώνανε. Όταν έπεσε η χούντα, το 33% ψήφισε υπέρ του βασιλέως. Αυτοί όλοι υπάρχουν, οι οικογένειές τους υπάρχουν. Υπάρχει ένα τμήμα του ελληνικού λαού που σκέπτεται έτσι. Και ακραία μορφή αυτού του είδους της σκέψης είναι η Χρυσή Αυγή…».

Κι όσο τρομάζει ο Πάγκαλος και ο κάθε Πάγκαλος με την δυναμική της Χρυσής Αυγής, τόσο έρχεται ο κόσμος που εξαθλίωσε ο Πάγκαλος (και ο κάθε Πάγκαλος) στη φυσική του θέση, στην Χρυσή Αυγή!

(ΥΓ): Προσπαθώντας να ερμηνεύσουμε την ανερμάτιστη αναφορά Πάγκαλου για την εμφάνιση της Χρυσής Αυγής κατά την περίοδο της… κατοχής, συμπεράναμε ότι ο Πάγκαλος εννοεί μάλλον τα Τάγματα Ασφαλείας, μήπως γνωρίζει ποιος ήταν ο ιδρυτής των Ταγμάτων Ασφαλείας; Και για να τον βοηθήσουμε να θυμηθεί καλύτερα: μήπως ήταν ο παππούς του, ο ηρωικός Στρατηγός Πάγκαλος;

ΠΗΓΗ: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.