Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

ΞΕΝΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΕΙΠΕ ΣΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ΑΡΒΕΛΕΡ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΚΡΑΤΟΣ ΩΣ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2013 ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΩΣ ΜΟΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!


ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙ ΞΕΚΟΥΤΙΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΑΡΥΝΟΥΝ Η ΕΛΕΝΗ ΓΛΥΚΑΤΖΗ-ΑΡΒΕΛΕΡ ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΝΑ ΤΙΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΔΙΟΡΙΑ ΩΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2013 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ...ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙ ΩΣ ΜΕΙΖΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
Η ΙΔΙΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΛΕΓΕ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΡΩΜΙΟΙ(ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ)
ΑΝΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΜΠΙΡΙΜΠΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΟΜΗΛΙΚΕΣ ΣΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...
Απο iefimerida
Για θυματοποίηση της Ελλάδας βάσει δρομολογημένου σχεδίου έκανε λόγο η Ελληνίδα ακαδημαϊκός που ζει στο Παρίσι, μιλώντας για όλες τις εξαμβλωματικές πτυχές της ελληνικής κοινωνίας στην εκπομπή «Πρωταγωνιστές» της Πέμπτης 22 Νοεμβρίου. Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε στα λεγόμενα ξένου αξιωματούχου προς εκείνη, όταν της ομολόγησε ότι, βάσει σχεδίου, η Ελλάδα έχει διορία μέχρι το Σεπτέμβριο του 2013!
Μεταξύ άλλων, η κ. Αρβελέρ είπε:
«Πριν ας πούμε 10 χρόνια, δε θα βρίσκατε ούτε έναν Γάλλο να πει κάτι εναντίον της Ελλάδας. Τώρα θα βρεις πολλούς.
Οι διανοούμενοι της Ευρώπης δε θα μας συγχωρέσουν ποτέ, που εξαιτίας μας έγιναν οι περισσότεροι Ευρωπαίοι αντιευρωπαϊστές.
Λέμε ότι όλα τα παιδιά του κόσμου έρχονται στην Σορβόννη για να μάθουν κάτι, πλην των Ελλήνων που έρχονται για να μάθουν όλα σε όλους.
Ο Μάης του '68 έγινε από τα πλουσιόπαιδα. Γιατί είχανε τα πάντα και δεν είχανε την ευτυχία. Διδάσκεται η ευτυχία; Λέω ναι. 'Οπως διδάσκεται και η αρετή.
Αν υπάρχει ένα πρόβλημα στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή, αυτό είναι η Χρυσή Αυγή. Το οικονομικό θα λυθεί, το ότι όμως υπάρχει ένα κόμμα μίσους... είναι η μεγάλη κατάπτωση της ελληνικής κοινωνίας.
Έχει γίνει ακριβώς η μέτρηση του τι θα κοστίσει η έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ. Αυτό θα το πληρώσουν μία φορά.
Έχετε κράτος (διορία) μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2013, τότε είναι η εκλογή της Μέρκελ.
Η Ευρώπη είναι μια κοινή βιβλιοθήκη. Σε όποιον Ευρωπαίο κι αν πας, θα βρεις πάνω κάτω τα ίδια βιβλία. Θέλω να πω, θα βρεις τους Αισχύλους, τους Σοφοκλήδες, θα βρεις Σαίξπηρ, θα βρεις Γκαίτε, αυτά θα βρεις».


4 σχόλια:

  1. Πολύ καλά τα λέτε , έχει ξεκουτιάνει η γρια και στην μπιριμπα θα χάνει άμα παίζει , καλύτερα να της δώσουν ένα γιο γιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΙ ΘΑ ΕΛΕΓΕ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΕΝΟΣ ΕΒΡΑΙΟΥ ,ΡΩΜΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΗΚΟΟΙ ΤΗΣ ΡΩΜΑΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΑΡΑΤΟΡΙΑΣ ,ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. λυπάμαι πολύ. ο καθένας έχει ελευθερία λόγου, το ίδιο και η κυρία Αρβελέρ. άλλωστε, πολύ σωστά, στη μαλακία των καθηκιών που μπορεί να λένε ότι θα πάψει να υπάρχει Ελλάδα ανάλογα με τα ψωροευρά τους, η αρβελέρ δε δίνει σημασία, προφανώς γιατί πιστεύει ότι πρόκειται για άνευ σχολίου χυδαιότητες, μα ανησυχεί κι αυτή όπως κι εγώ και πολλοί άλλοι για το γεγονός ότι άνθρωποι εκφράζουν την αγάπη τους για την πατρίδα τους με τη βία της χρυσής αυγής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΣΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΑΥΤΗ? ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΛΕΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.