Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

O ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ "ΣΟΥΛΕΙΜΑΝ Ο ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗΣ"


Οργισμένος εμφανίστηκε ο Τούρκος πρωθυπουργός με την τηλεοπτική σειρά που προβάλλεται και στη χώρα μας. Θεωρεί το σήριαλ προσβλητικό. Το Τούρκικο ΕΣΡ έχει ήδη επιβάλλει βαρύ πρόστιμο
Μετά τις σφοδρές αντιδράσεις που ξέσπασαν στην Ελλάδα για την προβολή της τηλεοπτικής σειράς "Σουλεϊμάν, ο Μεγαλοπρεπής"(Όχι απο τον 'Eλληνα πρωθυπουργό και την "ακολουθία" του πάντως...), σειρά παίρνει η Τουρκία και μάλιστα εξαπολύεται επίθεση από δημόσια χείλη.
Όπως καταλάβαμε από τις δηλώσεις, ούτε στον Τούρκο πρωθυπουργό, Ταγίπ Ερντογάν αρέσει το τηλεοπτικό σήριαλ, το οποίο στη γείτονα χώρα προβάλλεται υπό τον τίτλο: ''Ο Μεγαλοπρεπής Αιώνας''. Την άποψή του συμμερίζονται και άλλοι πολιτικοί της χώρας που με τη σειρά τους το καταδίκασαν, σύμφωνα με δημοσίευμα της ''δημοκρατίας''.
Σε ομιλία του στα εγκαίνια περιφερειακού αεροδρομίου στην Κιουτάχεια, ο Ερντογάν άσκησε σκληρή κριτική στο σίριαλ λέγοντας: ''Ο Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής πέρασε όλη του την ζωή πάνω στο άλογο. Δεν είναι ο χαρακτήρας που απεικονίζεται στην τηλεοπτική σειρά'', δήλωσε ο Τούρκος πρωθυπουργός, ενοχλημένος προφανώς από το γεγονός ότι το σίριαλ ασχολείται με τις ίντριγκες στο χαρέμι του σουλτάνου.
''Αυτά δεν θα άρεσαν στους προγόνους μας'' απεφάνθη ο Ερντογάν και πρόσθεσε:
''Καταδικάζω τον παραγωγό της σειράς και τον ιδιοκτήτη του καναλιού''.
Ο Τούρκος πρωθυπουργός είπε ακόμη ότι ''έχουν ειδοποιηθεί οι αρχές και αναμένεται η Δικαιοσύνη να λάβει τη σωστή απόφαση''.
Το τουρκικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο (RTUK) έχει ήδη επιβάλει πρόστιμο στην τηλεοπτική σειρά, επειδή ''δεν έδειξε τον πρέποντα σεβασμό στην ιδιωτική ζωή μιας ιστορικής προσωπικότητας'', ενώ την πρακτική αυτή του τουρκικού ραδιοτηλεοπτικού συμβουλίου επικρίνει η τελευταία Έκθεση Προόδου της ΕΕ για τη γειτονική χώρα.
ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ : ME ΛΥΠΗ ΤΟ ΛΕΜΕ ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΤΡΙΧΑ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ. 
ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ Η ΕΣΤΩ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΟΤΑΝ ΚΑΘYΒΡΙΖΟΝΤΑΝ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΜΑΣ Η Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΕΣΩ "ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ" ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΚΙΤΣΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΕΡΤΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ;; 
ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΝΕΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.