Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Ο ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΑΝΑΠΟΛΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.


ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΕΛΙΑ Ο ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ , ΑΠΟΚΑΛΕΙ "ΥΠΝΟΣΤΕΝΤΟΝ" ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΝ ΑΝΑΠΟΛΟΥΝ ΚΑΙ ΛΕΝΕ "ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ" ...ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Απο iefimerida
Κατά της Χρυσής Αυγής, την οποία αποκάλεσε «υπνοστεντόν», τέθηκε σήμερα ο Γιώργος Καρατζαφέρης αλλά προέβλεψε ότι στις εκλογές θα σημειώσει κορυφαία άνοδο.
«Κάποτε με έλεγαν ακροδεξιό, τώρα αναπολούν και λένε που είσαι Καρατζαφέρη»! δήλωσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης κληθείς να σχολιάσει την είσοδο της Χρυσής Αυγής στη Βουλή, στην πρωινή εκπομπή της ΝΕΤ.
«Με αποκαλούσαν ακροδεξιό για να εξυπηρετήσουν κομματικές ή δημοσιογραφικές σκοπιμότητες, αυτό μου ακύρωσε την πολιτική ευρωστία» είπε ο κ. Καρατζαφέρης. Για τη Χρυσή Αυγή δήλωσε :

«Η Χρυσή Αυγή έχει τις δικές της αιχμές, μαζεύει κόσμο. Λειτουργεί βέβαια ως υπνοστεντόν της κοινής γνώμης αλλά ο κόσμος πηγαίνει εκεί που υπάρχει αιχμή, υπάρχει κόντρα. Η Χρυσή Αυγή θα ανέβει κι άλλο. Οσο υπάρχει θυμός και αγανάκτηση τόσο η Χρυσή Αυγή θα ανεβαίνει σε ποσοστά» είπε.
Καταδίκασε, ωστόσο, την θέση του Ευάγγελου Βενιζέλου να τεθεί η Χρυσή Αυγή εκτός νόμου λέγοντας ότι αυτό είναι «πολιτικός κρετινισμός».
«Αυτά είναι αστεία, είναι ακρότητες, και μου κάνει εντύπωση που τα λέει ο Ευάγγελος Βενιζέλος, που θεωρείται σοβαρός πολιτικός. Είναι πολιτικός κρετινισμός να τεθεί η Χρυσή Αυγή εκτός νόμου γιατί αμέσως θα φτιάξει άλλο κόμμα» δήλωσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.
Όσο για τον Αντώνη Σαμαρά, ο κ. Καρατζαφέρης ανέφερε ότι είναι όμηρος των καταστάσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.