Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

ΜΑΘΑΤΕ ΤΑ ΝΕΑ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ; ΜΕ ΤΟΝ...ΚΑΜΕΡΟΝ ΣΥΜΜΑΧΕΙ Ο ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙΝΕΟΤΑΞΙΤΗΣ.



ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: ΘΕΛΕΙ Ο ΕΛΛΑΔΕΜΠΟΡΟΣ ΝΑ ΚΡΥΦΘΕΙ ΑΛΛΑ Η ΧΑΡΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΙ. ΑΛΛΟ, ΟΜΩΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ: ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΥΤΑ ΚΑΠΟΙΑ ΔΗΘΕΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΤΟΝ...ΑΝΤΙΝΕΟΤΑΞΙΤΗ ΚΑΜΜΕΝΟ; ΠΩΣ ΣΥΝΔΥΑΖΕΤΑΙ Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΜΕΡΟΝ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΕΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ; ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΜΕΡΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ; ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΕ ΓΝΩΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ(;) ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΙΜΟΤΗΤΑ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΜΜΕΣΩΣ ΠΛΗΝ ΣΑΦΩΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ. ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ Η ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ;

Στην ομάδα των Ευρωπαίων Συντηρητικών και Μεταρρυθμιστών κάνουν προσπάθειες να ενταχθούν οι Καμμένοι αφού το αμερικάνικο κόμμα που θα αποτελούσε τον ιδανικό εταίρο δεν εκπροσωπείται στην Ευρώπη. Η ομάδα των Ευρωσυντηρητικών κυριαρχείται από τους Τόρις, δηλ. το βρετανικό συντηρητικό κόμμα. Οι Τόρις όπως ξέρουν και τα μικρά παιδιά είναι οι κατ' εξοχήν πολέμιοι των τραπεζιτών και του διεθνούς τοκογλυφικού κεφαλαίου που εδρεύει στο City, ενώ ψάχνουν τρόπους να τους διώξουν από το Λονδίνο. Ο δε Κάμερον είναι το αντίπαλο δέος της λέσχης Μπίλντεμπεργκ και της Νέας Τάξης πραγμάτων. Εκεί όμως που οι απόψεις των ΑΕρψεκασμένων του Πάνου Καμμένου ταιρίαζουν απόλυτα...

 είναι με τις θέσεις του γνωστού "φιλέλληνα" Κάμερον, που σε άρθρο του στον GUARDIAN έχει προτείνει να ονομαζόμαστε "πρώην υπό Οθωμανική κατοχή Ελλάδα" («former Ottoman possession of Greece» - FOPOG), επειδή ταλαιπωρούμε τους "καλούς Μακεδόνες" και δεν τους αφήνουμε να μπούνε στο ΝΑΤΟ, όπως είχαμε γράψει πριν 3,5 χρόνια (πως περνάει ο καιρός ρε γαμώτο!)

Διαβάστε και την είδηση για τη συνεργασία από το ΒΗΜΑ:

Με το Βρετανικό Συντηρητικό Κόμμα του Πρωθυπουργού Ντέιβιντ Κάμερον συμμαχούν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, στα πλαίσια της συνεργασίας τους με την ομάδα των Ευρωπαίων Συντηρητικών και Μεταρρυθμιστών.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχει στη διάθεσή του το Βήμα, τα προσεχή εικοσιτετράωρα, αναμένεται να ανακοινωθεί η συνεργασία του κόμματος του κ. Π. Καμμένου με τους Ευρωπαίους Συντηρητικούς και Μεταρρυθμιστές που διαθέτουν σημαντική παρουσία στο Ευρωκοινοβούλιο και έχουν ως κορμό μέλη από τους Τόρις.

Για να προχωρήσει η συνεργασία, είχε προηγηθεί επίσκεψη στην Αθήνα του προέδρου των Ευρωπαίων Συντηρητικών και Μεταρρυθμιστών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο (ECR) Μάρτιν Κάλαναν και του γενικού γραμματέα της ευρωομάδας Φρανκ Μπάρετ.

Ο κ. Κάλαχαν, εκ των συνεργατών του Βρετανού Πρωθυπουργού, συναντήθηκε στην Ελληνική Βουλή με αντιπροσωπεία των Ανεξάρτητων Ελλήνων, προκειμένου να ανταλλάξουν απόψεις για τις ευρωπαϊκές εξελίξεις και για το ενδεχόμενο συνεργασίας με την ευρωομάδα, ενώ σημαντικό ρόλο σε αυτή την επικοινωνία διαδραμάτισε ο κ. Ζώης.

Σε αυτή τη συνάντηση, συμμετείχαν μεταξύ άλλων, ο γραμματέας της Κ.Ο. κ. Κ. Μαρκόπουλος, ο εκπρόσωπος του κόμματος κ. Χρ. Ζώης, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Τέρενς Κουίκ, ο συντονιστής Γραμματείας Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, κ. Δ. Σταμάτης και ο διευθυντής του γραφείου του κ. Καμμένου στη Βουλή, ο κ. Ι. Γιαννέλη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.