Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

O Κασιδιάρης δεν ήπιε καφέ το πρωινό με τα χαστούκια στον ΑΝΤ1 για να μην έχει νεύρα


ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΠΙΕΙ ΚΑΙ ΚΑΦΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ...ΑΚΟΜΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ ΘΑ ΕΤΡΩΓΕ Η ΚΑΝΕΛΛΗ
Κεντρικό πρόσωπο του θέματος για την ελληνική κρίση του Αμερικάνικου GQ βρέθηκε να είναι ο Ηλίας Κασιδιάρης. Εκεί που αποκάλυψε την γνώμη του για τον Χίτλερ, το με τι χτυπάς μια γυναίκα και γιατί δεν ήπιε καφέ το πρωινό του επεισοδίου με το χαστούκι στην Κανέλλη.

«Συμφωνώ ότι το μοναδικό πράγμα με το οποίο μπορείς να χτυπάς μια γυναίκα είναι ένα τριαντάφυλλο. Αλλά την συγκεκριμένη στιγμή δεν είχα καθόλου τριαντάφυλλα μαζί μου». Αυτό ήταν το περιπαικτικό σχόλιο του Ηλία Κασιδιάρη στον Αμερικάνο δημοσιογράφο που τον «ανέκρινε» σχετικά με το Χαστούκι-gate.

Εκεί που επίσης αποκάλυψε πως «το πρώτο πράγμα που είπα στον Παπαδάκη είναι ότι ''Δεν πρόκειται να γίνουμε θέαμα και να αρχίσουμε να πλακωνόμαστε''»,
το πόσο τον ενόχλησε που η Δούρου και η Κανέλλη άρχισαν να τον ρωτάνε για την δικαστική του περιπέτεια και «να μου κάνουνε πλάκα και να μου μιλάνε σαρκαστικά» και ότι είναι εξίσου σοκαριστικό -με το να βλέπεις ένα άντρα να χτυπάει μια γυναίκα «το να βλέπεις μια γυναίκα να χτυπάει ένα άντρα».

Ενώ την δική του «σημασία» έχει ότι, σύμφωνα με το GQ, το συγκεκριμένο πρωί ο Κασιδιάρης έφαγε το συνηθισμένο του πρωινό από All-Bran, αλλά επίτηδες δεν ήπιε καφέ γιατί δεν ήθελε να είναι σε υπερδιέγερση ενόψει της τηλεοπτικής του αναμέτρησης.

Η πρώτη συνάντηση του δημοσιογράφου του GQ με τον Κασιδιάρη έλαβε χώρα στα γραφεία της Χρυσής Αυγής. Εκεί που ο «ανυπόμονος βουλευτής» εξηγεί πως ο πατέρας του είναι γιατρός, η μητέρα του δασκάλα και πως ο ίδιος δεν θεωρεί τον εαυτό του πολιτικό «Δεν είναι έντιμο για μένα να αποκαλώ τον εαυτό μου πολιτικό. Μεγάλωσα με το σλόγκαν ''Όλοι οι πολιτικοί είναι προδότες''».

Ενώ στην συνέχεια προτείνει στον δημοσιογράφο «Να δώσει η Αμερική πολιτικό άσυλο σε όλους τους Αφγανούς μετανάστες που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα, όπως έκανε με τους Βιετναμέζους μερικές δεκαετίες πριν. Αφού όλο αυτό που συμβαίνει είναι αποτέλεσμα του πολέμου των ΗΠΑ στο Αφχανιστάν. Και τα συγκεκριμένα άτομα δεν είναι Ταλιμπάν, αλλά άνθρωποι που έχουν υποφέρει από τους Ταλιμπάν».

Συγκεκριμένα όσον αφορά την σχέση της Χρυσής Αυγής με τον ναζισμό ο Κασιδιάρης απαντά «Είμαστε το εθνικό πατριωτικό κίνημα. Όχι ναζί. Ιστορικά έχουμε μελετήσει όλες τις πολιτικές περιόδους της ιστορίας. Σχετικά με τον Β Παγκόσμιο Πόλεμο έχουμε διαφορετική γνώμη από ότι έχει γραφτεί».

Τέλος, στο ερώτημα αν θεωρεί τον Χίτλερ καλό ή κακό άνθρωπο, ο Κασιδιάρης απαντά πως «Αυτό είναι κάτι που θα κρίνει η ιστορία πολλά χρόνια μετά».

1 σχόλιο:

  1. ΡΕ ΗΛΙΑ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΝΕΣ ΚΑΝΕΝΑ ΦΡΑΠΕ ΠΡΩΤΟΥ ΠΑΣ ΣΤΟ ΑΝΤΕΝΝΑ? ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΑΥΤΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.