Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΠΡΟΑΝΗΓΓΕΙΛΕ Ο ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ. ΟΤΑΝ ΤΑΙΖΕΣ ΚΑΙ ΠΟΤΙΖΕΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΧΕΣ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΔΥΣΜΟΙΡΕ;



Σε δραματικό τόνο ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμος, λέει ότι τα αποθέματα της Εκκλησίας αρχίζουν να τελειώνουν. «Η Εκκλησία μας μετά από δύο μήνες δεν θα έχει να πληρώσει τους υπαλλήλους και, αν δεν βρει τρόπο να εξασφαλίσει τα χρήματα για την πληρωμή των υπαλλήλων, δηλαδή 300 ανθρώπων, οι άνθρωποι αυτοί θα πρέπει να απολυθούν και να μείνουν άνεργοι» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Σε συνέντευξή του στον δημοτικό τηλεοπτικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «TV100», ο κ. Ιερώνυμος απέδωσε την εξέλιξη αυτή στα κτήρια που παραμένουν ξενοίκιαστα και στις μετοχές της Εκκλησίας, που, όπως είπε, οι τράπεζες εξαφάνισαν.

«Ποια διαμερίσματα, όταν είναι όλα ξενοίκιαστα, ποια μισθώματα, όταν όλα είναι απλήρωτα, ποια μερίσματα από τις τράπεζες, που πήραν ό,τι μετοχές υπήρχαν και εξαφάνισαν όλη την οικονομική δυνατότητα της Εκκλησίας» λέει χαρακτηριστικά, σημειώνοντας παράλληλα ότι είναι παραμύθι η τεράστια περιουσία της Εκκλησίας.

«Εγώ τι πρέπει να κάνω; Να κάνω αυτό που μου ζητάνε οι άλλοι χωρίς να το πιστεύω ή να κάνω αυτό που πιστεύω ότι θα φέρει καρπό; Εγώ δεν ήρθα για να αντιγράψω κάποιον άλλο, εγώ ήρθα να εργασθώ με τον τρόπο που νομίζω ότι πρέπει να εργασθεί ένας αρχιεπίσκοπος» ξεκαθαρίζει, μεταξύ άλλων, ο αρχιεπίσκοπος.

ΠΗΓΗ:  ΣΤΟΧΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.