Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

ΠΑΠΠΑΣ Χ.Α : OI ΕΣΧΑΤΟΓΕΡΟΙ ΓΛΕΖΟΣ ΚΑΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΘΑ ΚΗΔΕΥΤΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΑΠΑΝΗ.



ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΓΛΕΖΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΔΩΣΕ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΠΑΣ
Απο http://xristospappas.blogspot.gr
«Η είσοδος της Χρυσής Αυγής στο Ελληνικό Κοινοβούλιο αποτελεί μια από τις μελανότερες σελίδες της Ελληνικής Δημοκρατίας», τονίζει στην ανακοίνωσή του ο Μανώλης Γλέζος. 
Και συνεχίζει: «Δεν πρόκειται απλώς για μια οργάνωση φασιστική ή ναζιστική. Είναι ένα κόμμα στην ουσία του αντεθνικό, με χαρακτηριστικά εγκληματικής οργάνωσης, που δεν διστάζει να βυσσοδομεί χυδαία, εκμεταλλευόμενο τα ένστικτα μιας κοινωνίας που καταρρέει. 
Η κοινωνία βρίσκεται σε αναβρασμό, φτωχοποιείται και οργίζεται, ενώ αντιμετωπίζεται από την Πολιτεία με σκληρότητα και αναλγησία. Αυτό όμως δεν αποτελεί άλλοθι για να φέρνουμε στην επιφάνεια περιθωριακές οργανώσεις, που το μόνο που έχουν προσφέρει είναι η βία, το έγκλημα και η υποκουλτούρα. Ισχυρίζονται ότι τα χέρια τους είναι καθαρά, αλλά δολοφονούν τις Ιδέες του Πολιτισμού, της πραγματικής Δημοκρατίας και των Πανανθρώπινων Αξιών, που αποτελούν το ίδιο το σώμα της Ελλάδας. 
Όσοι ψήφισαν αυτό το μόρφωμα και το έφεραν στο Ελληνικό Κοινοβούλιο ας το ξανασκεφτούν και μια και δυο φορές. Η παρουσία του αποτελεί ύβρη στον Ελληνικό Πολιτισμό. Είναι ανάχωμα στην πρόοδο. Είναι πισωγύρισμα σε βάρβαρες και μαύρες μέρες, που μάτωσαν τον Ελληνικό Λαό».

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΠΠΑ:


Τιμή μας και καμάρι μας να μας υβρίζει ένας Γλέζος. Ο Γλέζος έβγαλε για άλλη μια φορά όλη του τη χολή εναντίον του Ελληνικού Εθνικισμού. Δεν τιμάω και δεν έχω σε καμία υπόληψη τον υμνητή του Χότζα, τον καταδικασμένο από την ελληνική δικαιοσύνη εγκληματία Σταλινικό Μανώλη Γλέζο. Οι κυβερνώντες υπουργοί και βουλευτές της χαζοχαρούμενης αστικής ελαφροδεξιάς τον γλείφουν και μέσα στο Κοινοβούλιο. Το δυστύχημα είναι ότι αυτός ο εσχατόγερος όπως και ο εσχατόγερος της Δεξιάς Κώστας Μητσοτάκης θα κηδευτούν με λεφτά που θα πληρώσει ο Ελληνικός λαός (δημοσία δαπάνη).

Όταν ο Γλέζος προσκύναγε τον Ενβέρ Χότζα

Στις 11 Απριλίου 1985 ο Αλβανός Σταλινικός Δικτάτορας Ενβέρ Χότζα πεθαίνει...

Η κηδεία του θυμίζει κάτι από την κηδεία του Βορειοκορεάτη παράφρονα που ζήσαμε πριν λίγο καιρό.. Τα σύνορα της Αλβανίας ανοίγουν ΜΟΝΟ για τους στενούς ιδεολογικούς φίλους του καθεστώτος, ώστε να μπορέσουν να παραβρεθούν στην κηδεία.
Ανάμεσά τους ο Μανώλης Γλέζος. Με υψωμένη την γροθιά χαιρετάει σοσιαλιστικά τον σφαγέα των Ελλήνων Βορειοηπειρωτών στο φέρετρο του που είχε τεθεί σε δημόσιο προσκύνημα. Χαριεντίζεται με τον αντικαταστάτη του, τον «σύντροφο» δικτάτορα Ραμίζ Αλία, που ακολουθούσε κατά γράμμα την ίδια πολιτική και συμπάσχει ε την οικογένεια του Ενβέρ Χότζα.


4 σχόλια:

  1. ο γλεζος "ξεχασε" πως οταν κατεβασε την σημαια των ναζι ηταν στην νεολαια του μεταξα και χαιρετουσε και αυτος "ναζιστικα".κατοπιν μας "εγινε" αριστερος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όσες επιθέσεις και να κάνει κατά της χρυσής αυγής ο ''εσχατόγερος'' αυτός το μόνο που θα καταφέρει είναι να την πάει στο 30%..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. a re tragikoi antropoi.... aftos o anhropos ekane kati pou kanenas apo esas kai tous progonous sas tha ekane pote kai vevaia eimai sigouros oti toso kairo ton eixate psila mexri pou sas g *** kai opos kanete me osous einai idaiologika enantion sas tous polemate me propaganda kai me vromoloxies!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για την σημαια αν οντως την κατεβασε τον τιμουμε ,ας μην ξεχνας ομως οτι τοτε ανηκε στην ΕΟΝ ,την νεολαια του Μεταξα ,δηλαδη δεν ηταν κομμουνιστης ,οταν εγινε κομμουνιστης ειδαμε τι εκανε...απεδωσε τιμες στον κομμουνιστη χοτζα που κυνηγουσε τους Ελληνες στην βορειο Ηπειρο.

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.