Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

"ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕ" Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΡΑΣΟΥΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ


ΜΕΤΑ ΤΟ "ΚΙΝΟΥΜΕΝΟ ΧΟΙΡΟΣΤΑΣΙΟ-ΚΡΑΟΥΝΑΚΗΣ" ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΑΝ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΓΑΙΤΑΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΡΑΣΟΥΛΗ ΝΑ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΟΤΗ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ .
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗΣ...
Απο newsbeast
Οργισμένη αντίδραση της Ναταλίας Ρασούλη στα όσα δήλωσε ο Νότης
Η Ναταλία Ρασούλη, κόρη του αείμνηστου Μανώλη Ρασούλη, απάντησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook στα όσα ανέφερε ο Νότης Σφακιανάκης για την Χρυσή Αυγή.
Δείτε την οργισμένη της αντίδραση στα λεγόμενα του τραγουδιστή:
«Σφακιανάκη, χ... μας κι εσύ. Εσύ που «βιάζεις» την Ιερά Οδό του Σωκράτη και του Πλάτωνα τραγουδώντας αρλούμπες; Και αφού μιλάμε και για αισθητική, τράβα βγάλε το γυαλί και τον Morrison, γιατί η αισθητική μας παραζορίζεται τα τελευταία χρόνια».(ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΗΣ...ΟΝΤΩΣ Η ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΜΑΣ ΠΑΡΑΖΟΡΙΖΕΤΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΘΗΝΑ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΤΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΑΤΕΣ)

1 σχόλιο:

  1. Η αλήθεια πονάει μερικούς k μερικές..τι να κάνουμε..ξυδάκη..έχετε άλλους λόγους να κατηγορήσετε τον noti..σε αυτό το θέμα έχει δίκιο όμως!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.