Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Γύφτικη Ασυδοσία: Λήστεψαν και χτύπησαν φοιτητές - Πήγαν να βιάσουν φοιτήτριες μέσα στο πανεπιστήμιο - Ανήλικοι οι δράστες!!!

 
 
Μεγάλης αγριότητας επίθεση σε βάρος 6 φοιτητών (4 γυναικών και 2 αντρών) στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας από ομάδα ανηλίκων τσιγγάνων.

Σύμφωνα με το thebest.gr, όλα έγιναν το μεσημέρι της Πέμπτης (27-09-2012). Οι φοιτητές  δέχθηκαν επίθεση από μια ομάδα αγοριών ηλικίας 12 έως 15 ετών τα οποία με απίστευτη επιθετικότητα άρχισαν να χτυπάνε τους φοιτητές και να αρπάζουν ο,τι έβρισκαν πάνω τους ενώ κάποια από αυτά προσπάθησαν να  γδύσουν τις κοπέλες, τις οποίες τραβήξουν από τα ρούχα.

Ένας από τους φοιτητές τραυματίστηκε στο λαιμό από το απότομο τράβηγμα της αλυσίδας που φορούσε ενώ οι ανήλικοι τσιγγάνοι εγκληματίες άρπαξαν αλυσίδες, τσάντες, χρήματα και εξαφανίστηκαν.

Όλα συνέβησαν ενώ οι φοιτητές  περπατούσαν σε ένα πεζόδρομο μεταξύ δύο σχολών, της Ιατρικής και του Χημικού, στη 13.00 το μεσημέρι. Οι φοιτητές είναι σοκαρισμένοι και αδυνατούν να πιστέψουν τι είναι αυτό που τους συνέβη μέρα μεσημέρι μέσα στην Πανεπιστημιούπολη.

Το πρόβλημα με την δράση τσιγγάνων στην περιοχή του Πανεπιστημίου όπως όλα δείχνουν είναι πολύ έντονο και η Πρυτανεία, η οποία την ώρα του επεισοδίου ήταν κλειστή, πρέπει να αντιδράσει διότι η κατάσταση τείνει να γίνει ανεξέλεγκτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.