Κυριακή, 23 Σεπτεμβρίου 2012

Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΘΡΑΚΗΣ ΠΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΔΩΡΙΖΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΥΨΩΜΕΝΗ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ.


Η ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΘΡΑΚΗΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΜΙΑ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΘΡΑΚΗ
Γράφει η εφημερίδα ΜΑΧΗΤΗΣ:
"Μια παλιά φωτογραφία της Ξάνθης επί Τουρκοκρατίας με την ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ επάνω στο ψηλό μας το ρολόι, δώρισαν η αυτοαποκαλούμενη «Τουρκική» Ένωση Ξάνθης στον Αντιπρόεδρο της Τουρκικής Κυβέρνησης Μπεκίρ Μποζντάγ κατά την επίσκεψή του στη Ξάνθη στις 18 Αυγούστου. Η «φωτογραφία» αυτή που ήδη γίνεται αντικείμενο έντονων συζητήσεων –φαντάζεστε να επισκέπτεται μια ελληνική αποστολή την Αγία Σοφία κι ο Πατριάρχης να «δωρίζει» εικόνες της... Κωνσταντινούπολης επί Βυζαντινών αυτοκρατόρων με την Βυζαντινή ή Ελληνική σημαία τι θα γίνονταν στην γείτονα χώρα... -ενώ αποτέλεσε και κεντρικό θέμα της εκπομπής «Ανοιχτή γραμμή», καθώς ο εκδότης μας Πάνος Παπαδόπουλος διατύπωσε την καθαρή θέση μήπως «η φωτογραφία είναι χαλκευμένη καθώς οι καιροί είναι ιδιαίτερα πονηροί και κρίσιμοι, ωστόσο αν είναι γνήσια, τότε ΝΑΙ υπάρχει σοβαρό θέμα Εθνικής, πολιτικής και ηθικής τάξης γιατί δόθηκε ενώπιον κι ενός βουλευτή του Ελληνικού Κοινοβουλίου και συγκεκριμένα του Χουσεϊν Ζεϊμπέκ που παρόν την ώρα του «δώρου» από τον Πρόεδρο της ΤΕΞ!!!

ΕΠΙ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑΣ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΛΛΑ...
Από την δημοσιογραφική έρευνα που κάναμε λοιπόν διαπιστώσαμε ότι πράγματι οι υπεύθυνοι της ΤΕΔΚ έδωσαν στον Αντιπρόεδρο της Τουρκικής Κυβέρνησης κ. Μπεκίρ Μποζντάγ μια ΠΑΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ της Ξάνθης (επί Τουρκοκρατίας), με την ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ επάνω στο ψηλό μας το ρολόι, εκφράζοντας την επικίνδυνη λογική και πολιτική, «πάλι με χρόνια και καιρούς, πάλι η Δυτική Θράκη θα γίνει ΤΟΥΡΚΙΚΗ»!!!

Πρόκειται στην ουσία για μια ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΔΙΧΑΣΜΟΥ που οφείλουν όλοι να καταδικάσουν με πρώτο και καλύτερο τον υποτιθέμενο αριστερό βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ.Χουσεϊν Ζεϊμπέκ που ήταν παρόν στην όλη εκδήλωση όπως φαίνεται χαρακτηριστικά και από την φωτογραφία που αποκαλύπτουμε!!!

Δεν ξέρουμε αν η φωτογραφία είναι της εποχής, ή οι αρμόδιοι της ΤΕΞ «βρωμίσανε» το Σύμβολο της Ξάνθης, το ΨΗΛΟ μας το ρολόι μοντάροντας επάνω του την ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ κι έκαναν το κάδρο δώρο στον Αντιπρόεδρο της Τουρκικής Κυβέρνησης Μπεκίρ Μποζντάγ!!!

Ότι και να ‘ναι και χωρίς η εφημερίδα μας να ΚΡΑΥΓΑΖΕΙ, το «δώρο» που κάνανε οι κύριοι της ΤΕΞ παρουσία του Ζεϊμπέκ Χουσεϊν, του «Ψευτομουφτή» Ξάνθης κ. Μετέ και των υπολοίπων, ήταν μια φωτογραφία ΔΙΧΑΣΜΟΥ που προσωπικά θεωρούμε ότι δεν εκφράζει τους Χριστιανούς αλλά και τους μουσουλμάνους με τους οποίους έχουμε κοινές αγωνίες επιβίωσης και κοινό μέλλον ελπίδας να πάμε μπροστά την Ξάνθη και την Θράκη, σαν ένα Ευρωπαϊκό κράτος.

Από την άλλη περιμένουμε τις καθαρές θέσεις των κομμάτων για την συγκεκριμένη φωτογραφία ΔΙΧΑΣΜΟΥ... και ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ αυτών των πρακτικών.
Για να δούμε και οι αριστεροί του ΣΥΡΙΖΑ τι θέση θα πάρουν, αλλά και τα άλλα κόμματα..."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.