Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΓΡΑΦΕΙΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ.


ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΤΟΝ ΜΠΕΛΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΠΛΥΤΟΙ ΜΕ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΟ ΕΝΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΛΛΟ. 
ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ "ΑΝΕΞΗΓΗΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ" ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ ΝΑ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ Χ.Α ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥΣ.
Αντιδράσεις αντεξουσιαστών για να μην ανοίξει γραφεία στην περιοχή της Ξανθης
Σύμφωνα με το xanthipress.gr, άτομα του αναρχικού χώρου έχουν επιδοθεί σε μια προσπάθεια προκειμένου να μην καταφέρει να νοικιάσει γραφεία η Χρυσή Αυγή στην Ξάνθη.
Στο πλαίσιο αυτό έγινε η πορεία της περασμένης Τρίτης και πετάχτηκαν φέιγ βολάν, ενώ η δράση τους φαίνεται να είναι στοχευμένη.
Παρότι δεν υπάρχουν αποδείξεις, εντούτοις, είναι πιθανό ότι οφείλεται σε άτομα του αναρχικού/αντιφασιστικού χώρου η "ευφυής" κίνηση να απευθυνθούν στους υπόλοιπους ενοίκους της οικοδομής ώστε να αποτρέψουν την ενοικίαση των γραφείων,
λόγω του φόβου των επεισοδίων ή γενικότερα της δράσης της Χ.Α.
Σύμφωνα με τους Χρυσαυγίτες, υπήρξαν σημειώματα κάτω από τις πόρτες των υπολοίπων γραφείων με το μήνυμα: «Μάθαμε ότι στον τρίτο όροφο ανοίγει γραφεία η Χρυσή Αυγή. Η κα (…) με το τηλέφωνο (…) νοικιάζει το Διαμέρισμα στην Χρυσή Αυγή. Να είστε σίγουροι ότι όταν ανοίξουν, όλη η πολυκατοικία άρα και εσείς θα αντιμετωπίσετε πρόβλημα ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Επιπλέον η πολυκατοικία θα δέχεται συχνές «επισκέψεις».
Επίσης τα μέλη της Χ.Α. κατηγορούν τον αντιφασιστικό χώρο για τα συνθήματα εναντίον του φασισμού και κόμματός τους, που βρέθηκαν γραμμένα στους τοίχους ενώ υποστηρίζουν ότι και η ιδιοκτήτρια του γραφείου δέχεται ανώνυμα τηλεφωνήματα για να αλλάξει γνώμη.
Μετά από όλα αυτά η Χ.Α. της Ξάνθης κατέθεσε μήνυση κατά παντός υπευθύνου.

1 σχόλιο:

  1. Ας πανε να τους κλασουν μια μαντρα αρχιδια οι αναρχοφασιστες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.