Κυριακή 6 Μαΐου 2012

Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ!! ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ!!!

 
 
Την δυσαρέσκεια των δημοσιογράφων που βρέθηκαν στα γραφεία της Χρυσής Αυγής προκάλεσε η απαίτηση των στελεχών του κόμματος να σηκωθούν όλοι όρθιοι κατά την είσοδο του προέδρου Νίκου Μιχαλολιάκου στην αίθουσα.

Με το σύνθημα «Εγέρθητι», ζητήθηκε από τους δημοσιογράφους να σηκωθούν την ώρα της εισόδου του αρχηγού της Χρυσής Αυγής. Όσοι δεν υπάκουσαν στην εντολή, κλήθηκαν να...
εγκαταλείψουν την αίθουσα!

Λίγο πριν είχε τεθεί η προϋπόθεση στα ελληνικά μέσα ενημέρωσης να μπουν στην αίθουσα μόνο αν πρόκειται να μεταδώσουν απευθείας τις δηλώσεις και όχι μαγνητοσκοπημένα.

Αντιθέτως η είσοδος στα ξένα κανάλια ήταν ελεύθερη.

mediagate.gr

2 σχόλια:

  1. ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΦΙΓΓΟΥΝ ΟΙ ΠΟΠΟΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δημοσιογραφίσκοι της πεντάρας , σιχαμερά σκουλήκια , φερέφωνα και υποχείρια των μεγάλων συμφερόντων ! Σάς ενόχλησε το "εγέρθητι" , εκεί που στέκεστε "σούζα" μπροστά στους προδότες της πατρίδας , που είναι οι υπαίτιοι της εξαθλίωσης του λαού , κάνετε "μόκο" , παλιο-φασίστες της αριστεράς με δεξιά τσέπη . Το νου σας ρεμάλια ! Η 17 Ιουνίου κοντοζυγώνει . Ετοιμαστείτε να κάνετε γαργάρα , να ανοίξει το λαρύγγι σας , να ανακοινώσετε τα αποτελέσμα των εκλογών και τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.