Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Ιερή οργή για το καψώνι της Χρυσής Αυγής στους δημοσιογράφους και από πολλά "πατριωτικά" ιστολόγια.



Έχει παραγίνει το κακό με τους ψευτοπατριώτες διαφόρων ιστολογίων. Τώρα ενοχλήθηκαν από το καψώνι της Χρυσής Αυγής στους δημοσιογράφους που λασπολογούσαν καθημερινώς το εν λόγω κόμμα. Ξεχάσθηκε προφανώς το σύνθημα αλήτες-ρουφιάνοι-δημοσιογράφοι. Λησμόνησαν ότι αποκαλούσαν τους δημοσιογράφους ως δημοσιοκάφρους. Μάλιστα, κάποιοι απίθανοι έκαναν λόγο για Δημοσιογράφους. Με δέλτα κεφαλαίο. Σιγά ρε. Κρατήστε έστω τα προσχήματα. Μην ξεβρακώνεστε τελείως.

4 σχόλια:

  1. παιδια θα πρεπει να γνωριζουμε ολοι οτι ο σεβασμος αποκτιεται και δεν επιβαλλεται...ΑΛΛα αν καποιοι δεν θελουν να το πραξουν να μην το κανουν ετσι δειχχνουν το ποιον τους αυτοι που ενημερωνουν τον κοσμο....δηλ θα επρεπε να σηκωθουμε στους τζεφρυ σαμαρα κτλ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΑΛΛΟΝ ΧΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ. ΗΤΑΝ ΟΙ ΜΟΝΟΙ- ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΕΑΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ Η ΟΧΙ- ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΟΙ ΜΟΝΟΙ, ΠΟΥ ΕΦΤΥΣΑΝ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΜΜΕ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΤΟΥΣ ΓΛΥΦΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΓΛΥΦΟΥΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ. ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΗ ΠΡΟΒΟΛΗ.

      Διαγραφή
  2. Τιμωρείτε τους ατάκτους ίνα μη υπεραίρωνται.

    Απόστολος Παύλος, Ο Απόστολος των Εθνών

    μτφρ: να τιμωρείτε τους απείθαρχους για να μην αποθρασύνονται

    ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΡΕ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΙ ΕΣΤΙ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. οι ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΟΧΙ ΕΓΕΡΘΗΤΙ ΑΠΛΩΣ ΑΛΛΑ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΑΝ ΣΚΕΦΤΕΙΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.