Σάββατο 12 Μαΐου 2012

Απίστευτο! Ο αμερικανοτσολιάς Χατζηνικολάου απέλυσε υπάλληλο του γιατί έβρισε στο twitter τον λάτρη του Ενβέρ Χότζα, Γλέζο!



ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΤΟΥ REAL FM ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ, Η ΕΥΡΩΖΩΝΗ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ, ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΝ. ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΤΡΑΓΚΑΣ, ΚΟΤΡΩΤΣΟΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΙ ΕΠΙ ΤΟ ΕΡΓΟΝ. ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΕΓΚΑΙΡΩΣ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ.

Η πρώτη απόλυση από το Twitter στην Ελλάδα είναι γεγονός και φέρει την υπογραφή του Νίκου Χατζηνικολάου.

Σύμφωνα με τα γεγονότα, γράφει στο twitter ο υπάλληλος του Real fm για τον ιστορικό ηγέτη της... Αριστεράς, Μανώλη Γλέζο, «Ρε αι γ… Γλέζο, βρομιάρη κομμουνιστή»!

Αμέσως κάποιος που τον ακολουθεί γράφει του Νίκου Χατζηνικολάου, «Να τον χαίρεσαι»! Και απαντά ο Νίκος Χατζηνικολάου,

«Αν είναι αληθές δεν θα συνεχίσει μαζί μας». Τότε κάποιος άλλος follower στέλνει στον Νίκο Χατζηνικολάου το σχετικό link. Και ο Νίκος Χατζηνικολάου γράφει την τελευταία λέξη για τον υπάλληλό του, «Ντροπή του δεν θα συνεχίσει μαζί μας»!

UPDATE: 1

Και ο Νίκος Χατζηνικολάου συνεχίζει: «Πρόκειται για αλητεία, δεν θα μείνει μαζί μας». Σε άλλο tweet αναφέρει, «Έχω πάθει σοκ. Κρίμα»! Άλλο, «Ειδοποιείται τώρα να μην έρθει τη Δευτέρα. θλιβερή αλητεία». Και καταλήγει μεταξύ άλλων, «Δεν απολύεται για την γνώμη του, αλλά για το χυδαίο υβρεολόγιό του»!
UPDATE: 2

Επιπλέον ο Νίκος Χατζηνικολάου αναφέρει ξεκαθαρίζοντας την εργασιακή σχέση που είχε με τον ηχολήπτη Αλέξανδρο Ελευθερόγλου, «Δεν απολύθηκε. Ήταν εξωτερικός συνεργάτης. Δεν θα συνεχίσουμε τη συνεργασία. Έβρισε χυδαία. Αυτή είναι η απόφασή μου».

enimerosi24.gr


ΤΟΝ ΑΠΕΛΥΣΕ ΛΕΕΙ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΥΒΡΕΩΝ. ΤΟΤΕ ΤΟΝ ΤΡΑΓΚΑ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΙ ΧΥΔΑΙΑ ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΛΥΣΣΕΙ; ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ!

4 σχόλια:

  1. που το είδα πρόσφατα δεν θυμάμαι αλλά ο ΧΝλάου έβρισε χυδαἰα (....νομίζω με τα ίδια λόγια...) το μνημόνιο. Ακόμα να τον απολύσουν. Τι θέατρο αυτός ο άνθρωπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ο χατζηνικολαου ειναι ανθρωπος της νεας ταξης ,απλως ως δημοσιογραφος πηγαινει με το ρευμα το αντιμνημονιακο για να ειναι αρεστος ,στην ουσια ομως προωθει τις μνημονιακες θεσεις.

      Διαγραφή
  2. ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΓΕΜΗΣΕ Η ΕΛΛΑΔΑ.....
    ΠΟΙΟΣ ΔΗΛ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΒΛΑΚΑΣ Ο ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ?? ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΥΤΟ??? Ο ΠΡΟ-ΠΑΠΠΟΥΣ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟΥΡΚΟΣ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΡΧΕΣ??? ΠΟΙΟΣ ? ΤΟ ΤΟΥΡΚΟΣΠΕΡΜΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΒΡΩΜΟ-ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΤΟΥ ΙΔΕΕΣ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΒΟΛΕΥΕΙ ΕΙΝΑΙ ΔΕΞΙΟΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ, ΕΝΩ ΛΙΓΟ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΙΔΕΕΣ??? ΜΑ ΠΟΙΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ Ο ΒΛΑΚΑΣ?
    ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΒΛΑΚΕΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ...!!!
    ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΕΛΛΗΝ ΜΕ ΑΡΧΕΣ...!!! ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΔΙΟΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΣΩΣΤΟ (ΕΘΝΙΚΟ-ΕΛΛΗΝΙΚΟ) ΜΕΤΡΟ ΣΥΓΚΡΙΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΞΕΝΟΦΕΡΤΟ ΙΔΕΑΛΙΣΜΟ... (ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ-ΚΟΜΟΥΝΙΣΜΟ-ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ... ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΟΦΕΡΤΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΙΔΕΟΜΑΤΑ).
    ΤΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΞΕΦΤΙΛΙΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΟΥΝ...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ, ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΕΙΠΑ, ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΦΡΑΣΗ: ΠΑΤΡΙΣ-ΤΙΜΗ- Χ.Α...... ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ...!!

      ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΡΟΥΦΙΑΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΞΕΖΟΥΜΙΖΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 40 ΧΡΟΝΙΑ...!!!

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.