Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

ΤΑ "ΚΑΛΑ" ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ: ΝΕΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΩΝ

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙ ΚΑΙ ΣΑΜΑΡΑΣ - ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ  ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΕΠΑΧΘΕΙΣ ΟΡΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ,ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΟΥΝ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ.  ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΜΗΝΥΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΗΣ 6ης ΜΑΙΟΥ
ΔΥΟ ΤΑ ΝΕΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ:
Πτολεμαϊδα.
Η αυτοκτονία ενός 42χρονου, πατέρα 2 παιδιών συγκλονίζει την Πτολεμαϊδα. Ο αυτόχειρας βρέθηκε απαγχονισμένος στο πατρικό του από τον ίδιο του τον πατέρα.

Στον τόπο έφθασαν άνδρες του Τμήματος Ασφάλειας Πτολεμαΐδας οι οποίοι μετά από έρευνες αλλά και από το σημείωμα που βρέθηκε και αποδίδεται στον άτυχο αυτόχειρα, απέκλεισαν το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Σύμφωνα μάλιστα με αστυνομικές πηγές, ο 42χρονος βρέθηκε κρεμασμένος σε αυτοσχέδιο βρόγχο που είχε κατασκευάσει στην αποθήκη της ακατοίκητης μονοκατοικίας (πατρική εστία) την οποία επισκεπτόταν κατά διαστήματα, καθώς διέμενε με τον πατέρα του σε άλλη κατοικία από την παλαιά μονοκατοικία που ήταν το σπίτι στο οποίο μεγάλωσε, μια και είχε χωρίσει πρόσφατα από τη σύζυγό του.

Στο σημείωμα που άφησε ο 42χρονος
δεν έκανε σαφή αναφορά στα αίτια που τον οδήγησαν στο να βάλει τέτοιο τραγικό τέλος στη ζωή του, παρά ζητούσε να μην ξοδέψουν χρήματα για την κηδεία του!!!

Δήλεσι Βοιωτίας.
«Πήρα να σου πω ότι θα αυτοκτονήσω. Δεν με προλαβαίνετε» Αυτά ήταν τα τελευταία λόγια, που άκουσε στο τηλέφωνο, η υπάλληλος από το αφεντικό της, ιδιοκτήτη καφετέριας στο Δήλεσι Βοιωτίας.

Έτρεξε αμέσως στο σπίτι, αλλά ήταν αργά. Ο 51χρονος επιχειρηματίας είχε πάρει το δίκαννο, που είχε στο σπίτι, βγήκε στην αυλή, κάθισε σε μια καρέκλα, έβαλε το όπλο όρθιο ανάμεσα στα πόδια και αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι.

Σε αυτή τη στάση τον βρήκε η σοκαρισμένη υπάλληλος και ειδοποίησε την Αστυνομία. Ο 51χρονος δεν άφησε κάποιο σημείωμα, ωστόσο όλοι στο Δήλεσι μιλάνε για οικονομικά προβλήματα, που τον οδήγησαν στον θάνατο.

e-nikos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.