Σάββατο 12 Μαΐου 2012

Το Ε.ΛΑ.Μ. απαντά στην σταλινική προπαγάνδα του Χριστόφια


Τα "αντιφασιστικά" αντανακλαστικά πολλών βγήκαν στην επιφάνεια μετά την μεγάλη επιτυχία του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή στις βουλευτικές εκλογές της Ελλάδος. Όλοι οι πολιτικοί χώροι, μηδενός εξαιρουμένου, ενώθηκαν μπροστά στον "φασιστικό" κίνδυνο και καταδίκασαν με δηλώσεις τους, την είσοδο της Χρυσής Αυγής στο Ελληνικό κοινοβούλιο. Την τιμητική θέση των επικριτών μας βέβαια, κατέλαβε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Χριστόφιας, ο οποίος με δηλώσεις του περιέγραψε ως "βιασμό της Ελληνικής Ιστορίας" την επιτυχία του Λαϊκού Συνδέσμου και προέβηκε σε ένα "αντιφασιστικό" μονόλογο αναλύοντας τις απόψεις του περί φασισμού και ναζισμού. Τέλος συνέδεσε την επιτυχία αυτή με ακροδεξιά φαινόμενα στην Κύπρο, φωτογραφίζοντας το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.).


Θεωρούμε καθήκον μας λοιπόν να απαντήσουμε στις συκοφαντίες και την λάσπη του Προέδρου της Δημοκρατίας, ο οποίος φανέρωσε τον σταλινικό χαρακτήρα του. Καταρχάς με τις δηλώσεις αυτές ο κ. Χριστόφιας απαξιώνει το 7% του ελληνικού λαού, αποδεικνύοντας με αυτό τον τρόπο τις "δημοκρατικές" του ευαισθησίες.
Όσο για την ιστορική ανάλυση περί φασισμού, θα πρέπει να υπενθυμίσουμε πως σήμερα βρισκόμαστε στο 2012. Τα προβλήματα του μέσου Έλληνα Kύπριου τρέχουν και δεν πρόκειται λυθούν με "αντιφασιστικές" ρητορείες...
Να είναι σίγουροι πως όσο και να μας λασπολογούν και να μας συκοφαντούν, το εθνικιστικό κίνημα σε Ελλάδα και Κύπρο θα φουντώσει, επειδή εμείς έχουμε πραγματιστικές θέσεις αλλά και πρόγραμμα, το οποίο ακολουθούμε με πράξεις και έργα όπως αποδεικνύουν τα γεγονότα. Είναι πάντως εξοργιστικό να μιλάνε για ιστορική λήθη και για εγκλήματα κατά του Έθνους, οι πολιτικοί απόγονοι των κομμουνιστοσυμοριτών και των σταλινιστών, οι οποίοι αιματοκύλισαν την Ελλάδα το 1944-1949, αυτοί οι οποίοι υποστήριζαν την θέση για ανεξάρτητη Μακεδονία και Θράκη, αυτοί οι οποίοι μιλάνε σήμερα για αλλαγή των βιλβίων της Ιστορίας. Την ιστορική λήθη σίγουρα πάντως δεν είμαστε εμείς οι Εθνικιστές οι οποίοι την προωθούμε.


Τέλος θα θέλαμε να αναφερθούμε και στις δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Στεφάνου, ο οποίος έμμεσα είπε πως το κόμμα του και η κυβέρνηση, δεν επρόκειτο να επιτρέψει στο Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) να κατέλθει στις βουλευτικές εκλογές του 2012. Δεν έχουμε παρά να υποκλιθούμε στην άπειρη δημοκρατικότητα τόσο του ιδίου, όσο του κόμματός και της κυβέρνησης που εκπροσωπεί και να του θυμίσουμε πως ακόμα δεν γίναμε σοβιετική δημοκρατία (αν και προς αυτή την κατεύθυνση οδεύουμε). Να γνωρίζουν πως όση λάσπη και να ρίξουν τα κατευθυνόμενα ΜΜΕ, οι πολιτικοί εκπρόσωποι του σάπιου κατεστημένου σε Ελλάδα και Κύπρο, το εθνικιστικό κίνημα θα σταθεί ισχυρό και θα συνεχίσει την εθνική αντίσταση απέναντι στο ξεπούλημα της Πατρίδας.


ΕΘΝΙΚΟ ΛΑΪΚΟ ΜΕΤΩΠΟ

http://www.xryshaygh.com

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.