Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

PULSE : 4,5 % H ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ,ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑ.Ο.Σ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΟ 4%.


Στην νεα δημοσκόπηση της Pulse η οποία παρουσιάστηκε κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 ,η Χρυσή Αυγή συνεχίζει να αυξάνει τα ποσοστά της εντυπωσιακά φτάνοντας στο 4,5% .
Αντίθετα το ΛΑ.Ο.Σ του κολοτούμπα Καρατζαφέρη ακολουθεί απο πίσω με 4% και συνεχίζει να κατρακυλάει συνεχώς. Έτσι όπως πάει το κόμμα του Καρατζαφέρη είναι αμφίβολο αν θα μπεί και στην βουλη.
Διαβάζουμε σχετικά απο την ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής :
Δεν μπορούν πια να κρύψουν την άνοδό μας! Όλο και περισσότεροι Έλληνες έρχονται στο πλευρό μας αποφασισμένοι να αγωνιστούν για Πατρίδα, Πίστη και Ελευθερία!
Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, εμφανίστηκε η δημοσκόπηση της Pulse που δημοσιεύει αύριο η εφημερίδα ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ. Σύμφωνα με αυτήν, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ λαμβάνει ποσοστό 4,5% και είναι φανερό πλέον ότι δεν μπορεί κανείς να “εξαφανίσει” το ρεύμα ανόδου του Εθνικιστικού Κινήματος, το οποίο θα εκπροσωπηθεί στην επόμενη βουλή από Χρυσαυγίτες, έτοιμους να φέρουν τα πάνω-κάτω στο πολιτικό σκηνικό. Όσο και αν προσπάθησαν να ρίξουν λάσπη στο Κίνημά μας… όσο και αν απέκρυψαν τις θέσεις και τις προτάσεις μας… εμείς θα συνεχίσουμε να σπάμε την συνομωσία της σιωπής και να μεταφέρουμε το Μήνυμα της Εθνικής Αντίστασης, σε κάθε γωνιά της Πατρίδας μας. Ο Αγώνας για μια ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ συνεχίζεται…


1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.