Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Μετά τον Ράϊχενμπαχ έρχονται και Γερμανοί αστυνομικοί στην Ελλάδα...

....ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ !!!


Μετά τον Ράϊχενμπαχ...ήρθε και ο Ματίας! Ο αρχηγός της Ομοσπονδιακής Αστυνομίας της Γερμανίας έφτασε στην Ελλάδα και συναντήθηκε με τον αρχηγό της Ελληνικής αστυνομίας Νικόλαο Παπαγιαννόπουλο για την αντιμετώπιση των λαθρομεταναστών.


Σύμφωνα με το protothema.gr κατά τη διάρκεια της συνάντησης, από ελληνικής πλευράς, παρουσιάστηκε το Εθνικό Σχέδιο Δράσης για τη διαχείριση των μεταναστευτικών ροών ( Action Plan ), καθώς και το Ειδικό Σχέδιο Δράσης για την αντιμετώπιση της παράνομης μετανάστευσης, μέσω των Διεθνών Αερολιμένων Αθηνών και Θεσσαλονίκης. Επιπλέον, έγινε αναφορά στη συνεργασία με τον Frontex και τη συνεισφορά της Γερμανικής Ομοσπονδιακής Αστυνομίας, μέσω του Ευρωπαϊκού αυτού Οργανισμού.

Στο πλαίσιο της συνάντησης, συναποφάσισαν την ενδυνάμωση της διμερούς συνεργασίας...
καθώς και την ανταλλαγή Αστυνομικών Συνδέσμων, στους Διεθνείς Αερολιμένες Ελλάδας και Γερμανίας, με καθήκοντα καθαρά συμβουλευτικού χαρακτήρα. Από την πλευρά του, ο αρχηγός της Ομοσπονδιακής Αστυνομίας της Γερμανίας υποστήριξε τις ελληνικές θέσεις σχετικά με τη συμφωνία επανεισδοχής Ελλάδας – Τουρκίας.

Η επίσκεψη του Αρχηγού της Ομοσπονδιακής Αστυνομίας της Γερμανίας θα συνεχιστεί με τη μετάβασή του στην περιοχή του Έβρου, όπου θα έχει συναντήσεις με τους επικεφαλής Αξιωματικούς στην περιοχή. Τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, καθώς και τους Αστυνομικούς Διευθυντές των Αστυνομικών Διευθύνσεων Ορεστιάδας και Αλεξανδρούπολης.


iefimerida.gr

ΣΧΟΛΙΟ: ΑΝ ΗΡΘΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ,ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΟΙ. 
ΑΛΛΑ ΑΣ ΚΡΑΤΑΜΕ ΜΙΚΡΟ ΚΑΛΑΘΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...

2 σχόλια:

  1. Και φυσικα δεν ηλθαν γι'αυτο τον σκοπο .
    Αλλα σαν ελθη η ωρα να οπλιστουμε θα τους θυμισουμε τι επαθαν και οι προγονοι τους οταν ηλθαν για να μας δαμασουν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άιντε βρε τσομπαναράδες!Ήρθε ο γιωτάς το Γερμανάκι με καθήκοντα συμβουλευτικού χαρακτήρα για να συμβουλεύσει τους αστυνομικούς μας!!Αλλά εδώ φαίνεται ότι η προδοσία συνεχίζεται..Επειδή είμαι από Έβρο και τους βλέπω,το 90% των λαθρομεταναστών της Ελλάδας μπαίνουν από κει.Τους φέρνουν οι Τούρκοι με τις βάρκες απ'το ποτάμι,τους σκίζουν ότι στοιχεία ταυτότητας έχουν πάνω τους,γιατί ο νόμος μας απαγορεύει την απέλαση κάποιου για τον οποίο δεν υπάρχουν στοιχεία.Από κει,όσοι επιζήσουν,τους πιάνουν οι συνοριοφύλακές μας,2-5 μέρες κρατητήριο μέχρι να βγουν χαρτιά εθελοντικής 30ήμερης παραμονής στη χώρα μας και μετά πάνε Αθήνα.Όποιος έχει 60€ με λεοφωρείο,όποιος δεν έχει το παίρνει ποδαράτο.Στην Αθήνα τους υπόσχονται δουλειές,μέλλον και γενικά ότι στην Αθήνα τους περιμένει ένας παράδεισος.Μια καινούρια Αμερική και ότι θα φύγουν όσοι θέλουν για την Ευρώπη.Και εδώ αρχίζει η προδοσία.Βλέπετε τα σύνορα είναι ανοιχτά από ανατολικά αλλά κλειστά από τα δυτικά..Η Ελληνική κυβέρνηση δεν αφήνει κανέναν να φύγει από την Ελλάδα προς την Ευρώπη όσο κι αν τους παρακαλάνε οι λαθρομετανάστες...Οπότε αναγκαστικά τους μένουν 2 επιλογές. 1)Πάνε πίσω περπατώντας άλλα 1000 χιλιόμετρα και ο καθένας πίσω στη χώρα του (όποιος φτάσει) ή 2)Μετά το 30ήμερο σκίζει το χαρτί του και χάνεται στην Αθήνα με ότι αυτό συνεπάγεται.ΚΑΙ ΤΙ ΤΩΡΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΑΛΟΙΦΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΑΥΜΑΤΑ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ??ΟΤΙ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΝΑ ΛΥΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ??Μα για ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ μας περνάνε???Δε λέω πόσο μαλάκες γίναμε γιατί φοβάμε την απάντηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.