Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ ΜΥΑΛΟ Ο ΝΤΑΛΑΡΑΣ...ΝΕΡΑΤΖΙΑ "ΕΦΑΓΕ" ΣΤΗΝ ΔΑΦΝΗ (βίντεο)


Με αποδοκιμασίες, νεράτζια και μπουκάλια υποδέχτηκαν τον Γιώργο Νταλάρα στη Δάφνη. Ο τραγουδιστής έδινε συναυλία σήμερα στο γήπεδο της Δάφνης στην Αττική. Όταν ξεκίνησε η συναυλία κάποιοι ανάμεσα στο πλήθος άρχισαν να του πετούν νεράτζια και μπουκάλια νερού. Οι αποδοκιμασίες ήταν πραγματικά πολύ έντονες και προέρχονταν κυρίως από το πίσω μέρος του γηπέδου. Όσοι παρερεύθηκαν για να παρακολουθήσουν τη συναυλία του τραγουδιστή ζητούσαν από τους υπόλοιπους να σταματήσουν τις αποδοκιμασίες και να αποχωρήσουν. Ωστόσο τα επεισόδια δεν είχαν τέλος. Ο τραγουδιστής ωστόσο δεν διέκοψε και παρά τις έντονες και ακραίες αντιδράσεις συνεχίζει να τραγουδάει αυτήν την ώρα. Αξίζει να σημειωθεί πως στο σημείο υπάρχει έντονη αστυνομική παρουσία και δυνάμεις των ΜΑΤ. Να δείτε που όλοι αυτοί οι... δημοκρατικοί τύποι -πάντα παιδιά του λαού- μέχρι και συναυλίες με την παρουσία της αστυνομίας θα δίνουν!

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ:


stoxos.gr

1 σχόλιο:

  1. αΓΑΠαπητέ κ.Νταραλάκη,

    εσείς μπορεί να έχετε την ελευθερία του λόγου (καθότι έχομεν δημοκρατία) και να λέτε προδοτικά και προσβλητικά λόγια, αλλά μην ξεχνάτε ότι και οι πολίτες αυτής της χώρας έχουν την ελευθερία του λόγου και της έκφρασης (βλέπε μεβγάλ, λαχαναγορά κτλ).

    Μην παραπονιέστε λοιπόν για την αντίδραση του κόσμου.

    Σοφό θα ήταν να αφουγκραστείτε τον λαό (καθισμένος στον πανάκριβο καναπέ του πανάκριβης βίλα σας τρώγοντας δροσερά γιαουρτάκια)και να αλλάξετε ρότα στις αντιλήψεις σας η να αλλάξετε υπηκοότητα!

    ΜΕΣΗ ΛΎΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.