Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

Λοβέρδος: Αν πειράξουν τον Γ. Παπανδρέου θα γίνει μακελειό (BINTEO)

Θα τα δώσει όλα ο Λοβέρδος στον ΓΑΠ και τους παπανδρεϊκούς για να κερδίσει την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ; Αυτό δείχνει αποφασισμένος να κάνει ο υπουργός Υγείας, επιβεβαιώνοντας ότι έχει (ή προσπαθεί να «δέσει») συμμαχία με τον ΓΑΠ και τα στελέχη του – σημειώνουμε ότι ΓΑΠ και παπανδρεϊκοί δεν είναι απολύτως το ίδιο πράγμα τις τελευταίες ημέρες.
Η ουσία είναι ότι ο Λοβέρδος παρέχει πολιτική κάλυψη στον ΓΑΠ και την οικογένειά του σε μία στιγμή που κανείς άλλος δεν το κάνει. Βγήκε το πρωί στο «Μέγκα» και είπε ότι «θα γίνει μακελειό» στη χώρα αν πειράξουν τον ΓΑΠ!!!

Συγκεκριμένα ο Λοβέρδος είπε: «Όποιος επιχειρήσει να πειράξει τον κ. Παπανδρέου θα μετατρέψει τη χώρα σε μία χώρα στην οποία υπάρχει μακελειό. Όποιος επιχειρήσει πολιτικά να τον προσβάλει με διάφορα θέματα, που αφορούν την πολιτική του, τις επιλογές του, τα ποινικά, η χώρα θα αλλάξει πορεία. Από εκεί που πηγαίνει προς το να μη γονατίσει, θα γίνει μακελειό. Σας το δηλώνω αυτό κατηγορηματικά, γιατί όλα αυτά από τα οποία η Ελλάδα είναι συνηθισμένη επί δύο αιώνες είναι δραματικό να επαναληφθούν τώρα.
Και απευθύνομαι, επειδή αισθάνομαι ότι έχω ένα σχετικό δικαίωμα προς την ΝΔ, να της πω, μιλά ένας άνθρωπος που όταν το ΠΑΣΟΚ με τον αέρα του νικητή των εκλογών μιλούσε για εξεταστική στην οικονομία, ήμουν εκείνος που βγήκε και διαφώνησε δημόσια αμέσως με τον κ. Παπανδρέου. Είχα πει «όχι». Γιατί η χώρα πρέπει να κοιτάξει τα προβλήματά της, όπως και τώρα αυτό πρέπει να κάνει – είναι πολύ κρίσιμες οι στιγμές – και όχι όλα τα άλλα.
Είμαι αμετακίνητος σ’ αυτό. Έχω εμπειρία 12 ετών από το κοινοβούλιο, από το τι γίνεται όταν μία κυβέρνηση χάνει, ένα κόμμα χάνει και ένα άλλο κόμμα κερδίζει. Ξέρω το κλίμα. Και επίσης άλλα 20 χρόνια τα έχω μελετήσει ως συνταγματολόγος και έχω γράψει και σχετικά βιβλία επ’ αυτού. Γνωρίζω πάρα πολύ καλά πως λειτουργεί το ελληνικό ταμπεραμέντο στο πολιτικό επίπεδο όταν ένα κόμμα κερδίζει τις εκλογές».

Ο Λοβέρδος τα είπε αυτά την ημέρα που αποκαλύφθηκε ότι ο Νίκος Παπανδρέου ζει σε βίλα 550 τ.μ. στην Εκάλη με πισίνα, Πόρσε, BMW. Κυρίως όμως το είπε την ώρα που ο ΓΑΠ και οι «κηπουροί» του ελέγχονται από την δικαιοσύνη για τα φουσκωμένα στατιστικά που οδήγησαν στο Μνημόνιο και την καταστροφή της χώρας.
Προφανώς ο Α. Λοβέρδος αντιμετωπίζει πρόβλημα με το κράτος δικαίου και δεν θέλει να εξεταστεί η υπόθεση ποινικά. Γι’ αυτό καλεί την ΝΔ να μην συναινέσει πολιτικά στην διαλεύκανση της υπόθεσης
από τον εισαγγελέα.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ :


antinews.gr

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.