Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Αυτοί είναι οι άπλυτοι!



ΤΡΕΙΣ "ΑΝΔΡΕΣ" ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ. ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΟΥΛΩΧΤΑ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ-ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ. ΜΟΝΟ ΝΑ ΚΤΥΠΟΥΝ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΙΝΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ (ΒΛΕΠΕ ΜΑΡΦΙΝ). Υ.Γ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΟΥΝ; Η ΜΗΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΥΨΗΛΟΤΑΤΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ;

Η διπλή ιδιότητα μιας νεαρής αστυνομικού, που υπηρετεί στην Κρατική Ασφάλεια ενώ ταυτόχρονα σπουδάζει στο τμήμα Νοσηλευτικής του ΤΕΙ Πάτρας, την έκανε θύμα αναίτιας επίθεσης και ξυλοδαρμού από τρεις νεαρούς στο παρκινγκ του ιδρύματος! Ένας από τους δράστες συνελήφθη και κρατείται, ενώ οι υπόλοιποι αναζητούνται.

Οι δράστες πρόλαβαν τη νεαρή αστυνομικό μετά το μάθημά της το απόγευμα της Δευτέρας, ενώ κατευθυνόταν φορώντας πολιτικά προς το αυτοκίνητό της μέσα στο σκοτάδι. Της έσκισαν τα ρούχα, την ξυλοκόπησαν και την άφησαν αιμόφυρτη.

Η άτυχη κοπέλα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ισχυρό σοκ, διάστρεμμα στο πόδι και χτυπήματα στα πλευρά και σε άλλα σημεία του σώματός της.

Οι έρευνες της Ασφάλειας Πάτρας την οδήγησαν στα ίχνη ενός νεαρού που ανήκει στο χώρο των αριστεριστών, τον οποίο το θύμα αναγνώρισε και κατέθεσε σε βάρος του.

Οι αστυνομικοί σχηματίζουν δικογραφία και τον αναζητούν, όπως και τους άλλους δυο που μετείχαν στην επίθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.