Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Συνελήφθη ο γνωστός αριστερός ανθέλληνας Φυντανίδης για χρέη.



Ο γνωστός ανθέλληνας Σεραφείμ Φυντανίδης, ο υπερασπιστής των λαθρομεταναστών, ο οπαδός της ελληνοτουρκικής "φιλίας", ο υποστηρικτής του καθεστώτος Σημίτη, συνελήφθη για χρέη. Αυτοί είναι οι αριστεροί!

Ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για μη απόδοση ΦΠΑ ασκήθηκε σε βάρος του δημοσιογράφου Σεραφείμ Φυντανίδη. Ο γνωστός δημοσιογράφος αναμένεται να οδηγηθεί αύριο στο αρμόδιο δικαστήριο για να δικαστεί για το παραπάνω αδίκημα. Εχει πάντως το δικαίωμα να ζητήσει και να λάβει προθεσμία από το δικαστήριο.

Η δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος του δημοσιογράφου είναι σε βαθμό πλημμελήματος γιατί το αρχικό χρέος του δημοσιογράφου ήταν 55.000 ευρώ και με τις προσαυξήσεις ανήλθε στο ποσό των 135.000 ευρώ. Δεν ξεπερνούσε δηλαδή το όριο των 75.000 ευρώ που είχε θέσει ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ. Νίκος Παντελής προκειμένου η δίωξη για μη απόδοση ΦΠΑ να είναι σε βαθμό κακουργήματος.

Ο Σεραφείμ Φυντανίδης συνελήφθη σήμερα το πρωί έπειτα από έλεγχο της ΔΟΥ Ψυχικού για οικονομικά έτη έως το 2011. Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, o γνωστός δημοσιογράφος κατέβαλε προσπάθεια να συγκεντρώσει το απαιτούμενο ποσό, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα. Επιπλέον, σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, αναζητείται και η σύζυγός του, Βιργινία Βεντουράκη, για χρέη προς το Δημόσιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.