Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ: ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ!



Μετά τον πατέρα Αντρέα και ο υιός Γιώργος… υπεράνω του νόμου! Για να… σωθεί η Ελλάς… ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗΣ ΤΟΥ JEFFREY ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ! Μια φορά ΛΑ(γ)ΟΣ, πάντα ΛΑ(γ)ΟΣ!

Λυσσώδεις αντιδράσεις στο ΠΑΣΟΚ έχει ως γνωστόν προκαλέσει το θέμα της παραπομπής του Jeffrey και άλλων «αστέρων» του –πάλαι ποτέ- κινήματος (Παπακωνσταντίνου και… ΣΙΑ), για τα παραποιημένα στοιχεία για το έλλειμμα του 2009, που μας οδήγησαν στις «αγκάλες» του θανάτου (Μνημονίου). Έφτασε μάλιστα ο Λοβέρδος, υπουργός και… δελφίνος του ΠΑΣΟΚ, να απειλήσει με «μακελειό», αν πειραχθεί ο αρχηγός του! Δεν περιορίζονται όμως μόνον στο ΠΑΣΟΚ οι αντιδράσεις! Τώρα μπήκαν στη μάχη και τα «εξαπτέρυγα», «δεκανίκια» κ.τ.λ., εκείνης της αμαρτωλής περιόδου!
Την… συνήθη, λοιπόν, συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό Real fm και στον μόνιμο διαφημιστή του Νίκο Χατζηνικολάου, έδωσε το πρωί της Δευτέρας, 23/01/2012, ο… ραδιο- τηλε- πρόεδρος Καρατζαφέρης. Στη σχετική ερώτηση για την παραπομπή Jeffrey-Παπακωνσταντίνου, ο –πάλαι ποτέ- «μποξέρ» της… ρήξης και ανατροπής υπερασπίστηκε τον τότε προστάτη του, για λόγους… εθνικού συμφέροντος, για να… «σωθεί η Ελλάδα» –τους ίδιους λόγους που επικαλέστηκε όταν ψήφιζε το τρισκατάρατο Μνημόνιο- χαρακτηρίζοντας την σχετική απόφαση του Εισαγγελέως «ακρότητα» και «αδέσποτη απόφαση». Ιδού:

Για το θέμα παραπομπής του κ. Παπανδρέου
Μπροστά στο κίνδυνο που αντιμετωπίζει η πατρίδα μας νομίζω ότι μπορούμε να παραμερίσουμε κάποιες ακρότητες. Η ΝΔ αντέδρασε “ως παιδί” στις “αδέσποτες” αποφάσεις του κ. Πεπόνη. Ζήτησε να φύγει ο κ. Παπακωνσταντίνου. Και παρομοίως, αντέδρασε “ως παιδί” και η άλλη πλευρά, το ΠΑΣΟΚ, ανταπαντώντας ότι θα ψάξουν και την δική της περίοδο.

Φοβάμαι ότι αν αρχίσουν αυτά τα πράγματα τώρα, κινδυνεύει να τιναχτεί στον αέρα αυτή η προσπάθεια της “γροθιάς” που κάνω. Να είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι για να κατορθώσουμε να βγάλουμε τη χώρα μας από την κρίση.

Αυτό είναι το πρώτο πράγμα που με ενδιαφέρει. Φοβούμαι ότι όλα αυτά, τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, κάνουν ζημιά στην μεγάλη προσπάθειά μας να σωθεί η Ελλάδα. Να ανοίξουμε τέτοιο κεφάλαιο αυτή τη συγκεκριμένη στιγμή;

Μια φορά ΛΑ(γ)ΟΣ, πάντα ΛΑ(γ)ΟΣ!
(ΥΓ): Καμία ερώτηση σχετικά με τους μαφιόζους της Θεσσαλονίκης, με τις αποδεδειγμένες πολιτικές διασυνδέσεις με το ΛάΟΣ, δεν έκανε ο μεγαλοδημοσιογράφος στον τηλεπρόεδρο! Το κορόιδο έκανε ο Νικολάκης! Δεν είδε και δεν άκουσε τίποτα! Έρημη δημοσιογραφία, πατσαβούρα σε κατήντησαν τα… golden boys!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.