Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Τι πίνει και δεν μας δίνει ο Καρατζαφέρης


“Πρόεδρος ο Σαμαράς, αντιπρόεδρος εγώ”
Έμμεση πρόταση συνεργασίας με τη Νέα Δημοκρατία διατύπωσε σήμερα στον REAL FM, μιλώντας στον Νίκο Χατζηνικολάου, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης. Ή θα πάμε, είπε μεταξύ άλλων, σε παράταση του χρόνου της κυβέρνησης (6με 8 μήνες) ή σε εκλογές εντός δύο μηνών. Και στις δύο περιπτώσεις εναπόκειται στον Αντώνη Σαμαρά αν θα ολοκληρωθεί το έργο από....
μια κυβέρνηση 50 υπουργών. Ωστόσο η «είδηση» περικλείεται στη φράση: «Ούτως ή άλλως σε δύο μήνες θα είμαι αντιπρόεδρος»! Προφανώς ο Γιώργος Καρατζαφέρης προεξοφλεί τη συνεργασία του ΛΑΟΣ με τη Νέα Δημοκρατία, αφού παραδέχθηκε ότι προτιμά μια κυβέρνηση που θα ελέγχεται από τον Αντώνη Σαμαρά και τον ίδιο, από μια κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ.

Στην ίδια συνέντευξη αποκάλυψε το περιεχόμενο της συνάντησης που είχε με τον Λουκά Παπαδήμο επισημαίνοντας ότι, του ζήτησε ανασχηματισμό και δημιουργία τριών κύκλων υπουργείων, τους οποίους θα εποπτεύουν οι αρχηγοί των τριών κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση. Είπε, επίσης, ότι δεν μπορούμε να πάμε σε εκλογές και μετά να πάρουμε τα μέτρα. Σημείωσε επίσης ότι η επιστροφή της τρόικα δεν θα είναι εύκολη για κανέναν, αφού δεν «φέρνουν μαζί τους νούφαρα και γαρδένιες». Τέλος, αποκάλυψε ότι ο Λουκάς Παπαδήμος είναι ιδιαίτερα προβληματισμένος με όσα συμβαίνουν στο εσωτερικό της κυβέρνησης, αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα προχωρήσει σύντομα σε ανασχηματισμό.


ΠΗΓΗ : http://greekvoices.blogspot.com

1 σχόλιο:

  1. ΑΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΝΑ ΤΟΝ ΑΜΠΑΡΟΣΟΥΝ ΚΑΠΟΥ.
    ΑΥΤΟΣ Ο ΠΡΑΚΤΟΡΙΣΚΟΣ ΤΩΝ ΑΓΓΛΩΝ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΑΛΕΨΕ, ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΛΙΚΕΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΥΝΙΘΕΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΜΥΑΛΟ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΔΙΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.