Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2011

ΤΗΝ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΕΦΡΑΙΜ ΔΙΕΤΑΞΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ!Τίτλος τιμής για τον Ηγούμενο της Μονής Βατοπαιδίου η "καταδίκη" του από τους απατεώνες!

Κάποια πράγματα είναι ασυγχώρητα για τους γλείφτες των αμερικανοεβραίων, οπότε φροντίζουν να "τακτοποιήσουν" όσους εμπλέκονται σ'αυτά...

Ήδη το αμαρτωλό σύστημα νταβατζήδων - πολιτικών - Μμε πανηγυρίζει (με ελάχιστες εξαιρέσεις): Κάτι απόλυτα λογικό, αφού επιτέλους, στο πρόσωπο του Ηγουμένου Εφραίμ βρίσκεται ο αποδιοπομπαίος τράγος, που θα χρησιμοποιηθεί για να ηρεμήσει (;) τον λαό, που ζητάει "να μπουν οι κλέφτες φυλακή"!

Ναι λοιπόν, ας μπει ο π. Εφραίμ στη φυλακή: Γνωρίζοντάς τον, είμαστε βέβαιοι πως όχι μόνο δεν διαμαρτύρεται για την απόφαση, αλλά θα τη δεχθεί μετά χαράς! Όπως δέχεται εδώ και 3 χρόνια τον βρώμικο πόλεμο των αλιβάνιστων, όπως εύστοχα είχε αποκαλέσει τους άνανδρους υβριστές του!
Δεν χρειάζεται να πούμε πως οι Μαντελάκηδες συνεχίζουν να κυκλοφορούν ελεύθεροι, οι Γαβαλάδες ετοιμάζονται...για ρεβεγιόν και οι πολιτικοί που ενεπλάκησαν στο "σκάνδαλο" Βατοπαιδίου έχουν "αθωωθεί", αφού όλα παραγράφηκαν (για εκείνους)!

Οι λυσσασμένοι χριστιανομάχοι ανθέλληνες, νομίζουν πως με αυτές τις "αποφάσεις" τους, μπορούν να βλάψουν το Άγιον Όρος και την Ορθοδοξία: Ευχόμαστε, να μην πληρώσουν άλλοι τις κατάπτυστες πράξεις τους!

Υ.Γ. Επειδή κάποια παπαγαλάκια των τουρκοπορνοκάναλων "αναρωτιούνται" για το πού...θα βρούν τον π. Εφραίμ έτσι ώστε να τον συλλάβουν, τους ενημερώνουμε πως στο Άγιον Όρος υπάρχει Αστυνομία ικανή να εκτελέσει τα "εντάλματα". Επίσης, τους πληροφορούμε πως ο Γέροντας ούτε πρόκειται να προσπαθήσει να διαφύγει, ούτε να κρυφτεί.
Αυτά, για όσους αρέσκονται στην "κριτική", βλέποντας πάντα το Άγιον Όρος μόνο με τα κυάλια!
Και κάτι ακόμα: Ας μην θεωρούν όλα αυτά τα καθάρματα πως θα κάτσουμε με σταυρωμένα τα χέρια. Μπορεί οι Αγιορείτες Μοναχοί να δέχονται αδιαμαρτύρητα τις ύβρεις και τους χλευασμούς από τους ψοφοδεείς νεογενίτσαρους, αλλα εμείς δεν είμαστε ούτε Αγιορείτες ούτε Μοναχοί!
Ας προετοιμάζονται λοιπόν κάποιοι για...εκπλήξεις!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.