Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

ΕΠΤΑ ΑΛΒΑΝΟΙ ΧΤΥΠΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟ!!! 19 ΚΛΟΠΕΣ ΚΑΙ 4 ΕΝΟΠΛΕΣ ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΕΤΡΑΜΗΝΟ!



Στη σύλληψη επτά ατόμων, αλβανικής καταγωγής προχώρησε η Αστυνομία, οι οποίοι συμμετείχαν σε εγκληματική οργάνωση που διέπραττε ληστείες και κλοπές, μεταξύ άλλων σε σπίτια, καταστήματα, αλλά και στον Προαστιακό σιδηρόδρομο.

Ειδικότερα, οπως διαπιστώθηκε, οι συλληφθέντες εμπλέκονται στις δύο ληστείες που έγιναν στα τέλη Νοεμβρίου στις εγκαταστάσεις του Προαστιακού Σιδηρόδρομου, στο σταθμό της Μαγούλας και στα εκδοτήρια του σταθμού Ασπροπύργου.

Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό από την ΕΛ.ΑΣ., το μεσημέρι της Δευτέρας, ύστερα από πληροφορία που δόθηκε σε αστυνομικούς του Τ.Α. Μάνδρας, οργανώθηκε κοινή αστυνομική επιχείρηση με αστυνομικούς της Αμεσης Δράσης για τον εντοπισμό ύποπτου οχήματος, το οποίο ακινητοποιήθηκε στο ύψος του Χαϊδαρίου.

Στο όχημα επέβαιναν τέσσερις από τους συλληφθέντες αλλοδαπούς, ηλικίας 21, 26, 19 και 19 ετών, οι οποίοι στη συνέχεια προσήχθησαν στην έδρα του τοπικού Τμήματος Ασφάλειας.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε ότι οι τέσσερις προσαχθέντες μαζί με άλλους τρεις ομοεθνείς τους, ηλικίας 17, 20 και 25 ετών αντίστοιχα, είχαν συγκροτήσει εγκληματική οργάνωση που διέπραττε ληστείες και κλοπές σε περιοχές της Δυτικής Αττικής.

Όπως διαπιστώθηκε, τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης έχουν διαπράξει κατά το τελευταίο τετράμηνο, τέσσερις ένοπλες ληστείες και 19 κλοπές στα Δυτικά προάστια.

Σε έρευνα που έγινε στην οικία των δραστών στη Μάνδρα Αττικής, μεταξύ άλλων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία άδεια ικανότητας οδήγησης και μία άδεια κυκλοφορίας οχήματος με στοιχεία Έλληνα, καθώς και 500 εισιτήρια του Προαστιακού Σταθμού Μαγούλας, που είχαν αφαιρεθεί από ένοπλη ληστεία στο σταθμό.

Επιπλέον, σε ειδική κρύπτη που είχαν διαμορφώσει στο εσωτερικό του διαμερίσματος βρέθηκαν μία κυνηγητική καραμπίνα, ένα μαχαίρι μήκους 32 εκατοστών, έξι φυσίγγια 12 χιλιοστών ( CAL ), δύο κουκούλες τύπου full face και γάντια.

 Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν το πρωί της Τρίτης στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών και η υπόθεση παραπέμφθηκε σε τακτικό ανακριτή. (zougla)

ΠΗΓΗ: ΣΤΟΧΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.