Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Απίστευτο: Ομάδα 15 λαθρομεταναστών επιτέθηκε και λήστεψε Έλληνες σε βαγόνι του ΗΣΑΠ!



Απίστευτο και όμως αληθινό. Ομάδα 15 αλλοδαπών επιτέθηκαν σήμερα το μεσημέρι σε επιβάτες του ηλεκτρικού που είχαν επιβιβαστεί στον σταθμό των Κάτω Πατησίων με προορισμό τον Πειραιά, για να τους ληστέψουν.
Σύμφωνα με καταγγελία που έφθασε στο protothema.gr λίγο μετά τις τέσσερις το μεσημέρι ομάδα 15 ατόμων εμφανίστηκε στο σταθμό και μπήκαν σε ένα βαγόνι όπου άρχισαν να σπρώχνουν και να χτυπούν τους επιβάτες.

Η ομάδα των εγκληματιών εκμεταλλευόμενη την απουσία αστυνομικών και ατόμων της ασφάλειας του ΗΣΑΠ, επιτέθηκαν σε άτομα που κρατούσαν τσάντες και βαλίτσες και χτυπώντας τους τους άρπαξαν όσα χρήματα είχαν αλλά και τα προσωπικά τους αντικείμενα.

Με την άνεσή τους αφού ολοκλήρωσαν το έργο τους βγήκαν από το βαγόνι και έφυγαν χωρίς κανείς να τους σταματήσει.

Όπως είπε στο protothema.gr επιβάτης που του άρπαξαν τα χρήματα και τη βαλίτσα του οι αλλοδαποί ληστές ήταν αρκετά βίαιοι ενώ έβριζαν, έσπρωχναν και απειλούσαν. «Φοβηθήκαμε για τη ζωή μας. Πήραν τις τσάντες από επιβάτες, ενώ από τα 30 άτομα που ήμασταν στο βαγόνι όπου έγινε η επίθεση κανείς δεν αντέδρασε γιατί όλοι φοβήθηκαν».

4 σχόλια:

  1. 'Ελληνες κότες!!!! Ντρέπομαι για τον λαό μου!!! Δεν βρέθηκε κανένας να μουντάρει και να ρίξει μερικές μπουνιές;;; Χεστήκατε από τον φόβο σας;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλα απο τα 30 ατομα επιβατεσ δεν βρεθηκαν 5 ατομα να αντιδρασουν και να τουσ γαμησουν;τοσο ξευτιλα ποια!!!!ολοι αδερφαρεσ τελειωμενεσ ηταν στο βαγονι;μιλαμε για 30 ατομα επιβατεσ και οχι για 2 η τρια ατομα.ελεοσ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΤΡΟΠΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!!!! ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΤΡΟΠΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!!! ΚΟΤΕΣ ΛΕΙΡΑΤΕΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. PE ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥΣ ,ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΤΟ ΒΑΓΟΝΙ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ,ΑΝ ΒΡΕΘΟΥΝ ΚΑΙ 5 ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ,ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.