Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Τι κάνει το ψευδοκράτος στα κατεχόμενα όταν εμείς τρωγόμαστε;



Την ώρα που στην Ελλάδα «βγάζουμε τα μάτια μας», οι κομματικοί οργιάζουν κοιτώντας την επόμενη ημέρα στο κόμμα ή την ηγεσία εντός αυτού και την ώρα που κάποιοι, όπως ο βουλευτής της ΝΔ Άκης Γεροντόπουλος στη ΝΕΤ σε συζήτηση μαζί με τον πρώην υφυπουργό Εξωτερικών, Σπύρο Κουβέλη, δηλώνουν ότι η ΑΟΖ και το Μακεδονικό μπορούν να περιμένουν τις εκλογές… η Τουρκία και η ψευδοκυβέρνηση στα κατεχόμενα εργάζονται προς την εδραίωση των συμφερόντων τους.

Η τουρκική ιδιωτική εταιρία Atlas Jet, που έχει έδρα την Αττάλεια, ξεκινάει στις 2 Απριλίου του ερχόμενου έτους τις πτήσεις προς τη Βρετανία, συμπληρώνοντας τις ήδη υπάρχουσες πτήσεις σύνδεσης ψευδοκράτους και Βρετανίας, μέσω Αττάλειας και Άγκυρας, των Τουρκικών Αερογραμμών και της Pegasus. Η συμφωνία έγινε κατά τη διάρκεια της έκθεσης τουρισμού στο Λονδίνο.

Το δεύτερο γεγονός είναι ότι στην ίδια έκθεση κλείστηκε διαφημιστική συμφωνία για την προβολή της κατεχόμενης Κύπρου. Σύμφωνα και με το κυπριακό Sigmalive, 120 μαύρα ταξί στο Λονδίνο θα διαθέτουν διαφημιστική επικάλυψη με εικόνες και λογότυπα των κατεχομένων, ενώ στο εσωτερικό των ταξί θα μοιράζονται φυλλάδια με πληροφορίες για τα κατεχόμενα!
Επιπλέον, 50 από τα γνωστά διώροφα λεωφορεία θα είναι επικαλυμμένα με διαφημίσεις του ψευδοκράτους!
Δυστυχώς, η ΑΟΖ, το Μακεδονικό, το Κυπριακό, το Αιγαίο και πολλά άλλα δεν πρόκειται να περιμένουν τους βουλευτές και τους λοιπούς πολιτικούς μας. Θα τους ξεπεράσουν οι εξελίξεις, όπως μας έχουν συνηθίσει να γίνεται συνήθως. Γνωστό είναι, άλλωστε, ότι όποτε στην Ελλάδα «δεν βιάζονται» ή δεν υπάρχει ουσιαστική ηγεσία, οι αντίπαλοί μας ή οι ανταγωνιστές μας κερδίζουν εις βάρος μας. Και όπως φαίνεται, δεν είναι πάντα αναγκαίο να κινηθούν με τον ίδιο τρόπο, δηλαδή με την πρόκληση κάποιας κρίσης η οποία θα οδηγήσει σε νέα τετελεσμένα…

Αν είναι εύκολο να το κατανοήσουν διάφοροι…

ΠΗΓΗ : defence-point

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.