Σάββατο, 12 Νοεμβρίου 2011

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ:ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΥΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ


Ίσως η μοναδική σημαία κράτους σε υπουργείο Εθνικής Άμυνας στον πλανήτη που να κυματίζει αυτή τη στιγμή μετά την δύση του ηλίου βρίσκεται στο ΥΠΕΘΑ.
Απίστευτο και όμως αληθινό αλλά δεν έχει γίνει υποστολή της σημαίας η ελληνική σημαία κυματίζει και ελπίσουμε ο νέος υπουργός με το που θα αναλάβει την επόμενη ώρα καθήκοντα να δώσει εντολή να την υποστείλουν.
Υπεύθυνο για το εν λόγω όνειδος το οποίο είναι ύβρη προς την σημαία και τους νεκρούς  είναι ο Α/ΓΕΕΘΑ Αντιστράτηγος Μιχαήλ Κωσταράκος ο οποίος προφανώς λόγω παντελούς απουσίας διοίκησης μάχιμων μονάδων αγνοεί ακόμα και τα βασικά
Σε παρατήρηση του defencenet.gr σε αξιωματικό του ΓΕΕΘΑ για πιο λόγο η σημαία δεν έχει υποσταλεί μετά τη δύση του Ηλίου ψέλλισε ότι «το τιμητικό άγημα έπρεπε να αποδώσει τιμές»
Το ερώτημα είναι: Έπρεπε να υπάρχει τιμητικό άγημα μέσα στη νύχτα;
Φυσικά γιατί η ύπαρξη του τιμητικού αγήματος προϋποθέτει ότι η σημαία δεν έχει υποσταλεί. Και η σημαία υποστέλλεται υποχρεωτικά μετά τη Δύση του ηλίου. Είναι πρωτοφανές και δεν έχει υπάρξει ξανά στα χρονικά τιμητικό άγημα να αποδίδει τιμές εν μέσω νυκτός.
Φυσικά ο νέος υπουργός Δ. Αβραμόπουλος δεν είχε ιδέα για όλη αυτή τη φαρσοκωμωδία.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

1 σχόλιο:

  1. ΟΧΙ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ.... ,ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΜ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΑ , ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ,ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΝΙΣΑΚΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ , ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ,ΣΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΤΗΣ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟ ΒΡΑΘΥ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ,ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΗΡΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΒΑΝΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΨΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.