Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2011

Αξιωματικός της Κρατικής Ασφάλειας φέρεται να εμπλέκεται σε Αλβανική εγκληματική οργάνωση!!!undefined
Αξιωματικός της Κρατικής Ασφάλειας που υπηρετεί στην Κέρκυρα, φέρεται εμπλεκόμενος σε εγκληματική οργάνωση που δρα, εδώ και αρκετά χρόνια, στο νησί, διαπράττοντας απάτες και διακινώντας ναρκωτικά !
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του directnews.gr, στα χέρια του εν λόγω αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ βρέθηκε το κλειδί αποθήκης, μέσα στην οποία εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν από συναδέλφους του άλλης υπηρεσίας εμπορεύματα, τα οποία προέρχονταν από οργανωμένο «ριχτάδικο».
Τα μέλη της σπείρας, δηλαδή, αγόραζαν δεκάδες ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές (υπολογιστές, τηλεοράσεις, ψυγεία, κ.α) με ακάλυπτες επιταγές και στη συνέχεια μεταπωλούσαν τα προϊόντα σε τρίτους, εισπράττοντας μετρητά.
Ως εγκέφαλος της σπείρας φέρεται Αλβανός υπήκοος, ο οποίος στο παρελθόν είχε ..........
καταδικαστεί σε πολυετή κάθειρξη για κατοχή και εμπορία ναρκωτικών ουσιών.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο εμπλεκόμενος αστυνομικός, όταν κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις στους ανωτέρους του, παραδέχθηκε ότι είναι ο ιδιοκτήτης της συγκεκριμένης αποθήκης.
Ωστόσο, υποστήριξε ότι την είχε νοικιάσει και από… λάθος κράτησε στην κατοχή του ένα δεύτερο κλειδί το οποίο άνοιγε την κεντρική κλειδαριά!!!
Αντίθετα, πηγές από το δικηγορικό σύλλογο της πόλης που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα, ανέφεραν στο directnews.gr ότι η εμπλοκή του εν λόγου αξιωματικού της Κρατικής Ασφάλειας είναι, κάτι παραπάνω, από προφανής.
Προσέθεταν μάλιστα, ότι προξενεί αλγεινή εντύπωση ο τρόπος με τον οποίο κάποιοι ανώτεροί του επιχειρούν να συγκαλύψουν τις πραγματικές διαστάσεις της υπόθεσης, που φαίνεται να έχουν και… πολιτικές προεκτάσεις.
Ειδικότερα, όπως υποστήριζαν οι ίδιες πηγές, κατά τη διάρκεια της προσαγωγής στο Αστυνομικό Μέγαρο του φερόμενου ως εγκεφάλου της συμμορίας Αλβανού, τον επισκέφθηκε ο αδελφός βουλευτού του ΠΑΣΟΚ!!!
Ο τελευταίος δημιούργησε φραστικό επεισόδιο με αστυνομικούς ζητώντας την άμεση απελευθέρωση του Αλβανού κακοποιού, αφού μαζί του διατηρούσε στενές επαφές!
Κοιμάται η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ;


Πηγη : Εγκληματικότητα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.