Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, ενωμένο χουντικό. Στο στόχαστρο οι διαχειριστές των ιστολογίων.



Νομοθετικό πλαίσιο για την αντιμετώπιση εγκλημάτων μέσω διαδικτύου, θα προωθήσει το υπουργείο Δικαιοσύνης με αιχμή την ταυτοποίηση των διαχειριστών των blogs.
 Κατά την ενημέρωση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, για τις πρωτοβουλίες ενάντια στα φαινόμενα της βίας, ο κ. Παπαϊωάννου προειδοποίησε ότι «το διαδίκτυο θα παύσει να φιλοξενεί κουκουλοφόρους».
Το ηλεκτρονικό έγκλημα πρέπει να καταπολεμηθεί, χωρίς να τίθεται σε αμφισβήτηση η ελευθερία του λόγου και της γνώμης, τόνισε ο υπουργός Δικαιοσύνης και ενημέρωσε τους βουλευτές ότι άμεσα συγκροτείται νομοπαρασκευαστική επιτροπή υπό τον αντιπρόεδρο του Συμβουλίου της Επικρατείας Αθανάσιο Ράντο για την ταυτοποίηση των διαχειριστών των blogs, την ταυτοποίηση των χρηστών υπηρεσιών διαδικτύου και τη διεύρυνση των εγκλημάτων για τα οποία επιτρέπεται η άρση του απορρήτου των επικοινωνιών.

Η Επιτροπή θα παραδώσει τις προτάσεις της μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου.
ΣΧΟΛΙΟ HELLAS-ORTHODOXY: Κοπιάστε, "δημοκράτες"! Εμείς οι...κουκουλοφόροι, σας περιμένουμε με χαρά!

Ανώνυμα και Επώνυμα!

Μάλλον μας συμφέρει η άρση της ανωνυμίας-αν μπορέσετε να το κάνετε φυσικά, αφού η πλατφόρμα των ιστολογίων διέπεται από νόμους των ΗΠΑ-αφού έτσι ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ...ΦΥΝΤΑΝΙΑ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΑΝΩΝΥΜΑ!
Εκεί θα πέσει το γέλιο της αρκούδας, όταν η "ταυτοποίηση" συγκεκριμένων "σχολιαστών" θα καταλήγει ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ!

Ελάτε λοιπόν, σας περιμένουμε!

Υ.Γ. Για το Ιντιμίντια κουβέντα. Τους πραγματικούς κουκουλοφόρους...δεν τους βλέπετε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.