Σάββατο 16 Ιουλίου 2011

ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΧΑΝΙΩΝ. ΑΦΟΡΜΗ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥΣ ΣΕ ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ.

 
 
Το τελευταίο διάστημα έχουν πυκνώσει οι απρόκλητες επιθέσεις ακραίων φασιστικών κύκλων ενάντια σε μετανάστες και Ελληνες δημοκράτες και ενεργούς πολίτες'. Αυτό καταγγέλει με χθεσινή ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών και προσθέτει: "Απειλές στο διαδίκτυο και άμεση λεκτική και σωματική βία είναι ένα συχνό πια σκηνικό για πολλούς συμπολίτες μας που δραστηριοποιούνται γύρω από θέματα δικαιωμάτων. Τελευταίο θύμα μιας τέτοιας ενέργειας υπήρξε μια Χανιώτισσα εκπαιδευτικός. Την ανησυχία μεγαλώνει το γεγονός ότι ποτέ αυτές οι υποθέσεις δεν διερευνώνται επαρκώς, δεν φτάνουν τελικά στη δικαιοσύνη". Καταλήγοντας, ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χανίων ζητεί "να απομονωθούν οι νοσταλγοί του φασισμού" και "καλεί την αστυνομία να πράξει τα δέοντα ώστε να αποκαλυφθούν οι άμεσοι δράστες και αυτοί που τους στηρίζουν".
http://www.haniotika-nea.gr/72809

ΣΧΟΛΙΟ ΑΠΟΣΤΟΛΕΩΣ: ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ. ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΝΟΣΤΑΛΓΟΙ ΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΜΟΝΩΘΟΥΝ. ΑΡΑ ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΔΙΚΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ. ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΒΕΒΑΙΑ Ο ΚΑΘΕΙΣ. ΕΓΚΑΛΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ  ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΧΑΝΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΙΓΟΡΟΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙ ΜΗ ΔΙΕΡΕΥΝΟΝΤΑΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΑΠΟ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΟΥΣ.

ΑΡΚΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ, ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ, ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΜΦΑΝΗ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΠΕΡΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΠΑΙΔΩΝ.
ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΥΣ ΚΟΜΙΣΑΡΙΟΥΣ ΟΥΤΕ ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΝΕΟΕΠΟΧΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΣΑΠΙΩΝ ΑΠΑΤΡΙΔΩΝ ΔΙΕΘΝΙΣΤΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΟΚΡΑΤΩΝ. ΕΔΩ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΕΡΕΥΝΗΘΕΙ ΚΑΙ Η ΣΧΕΣΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΟΥΣ ΜΕ Μ.Κ.Ο ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.
Η ΑΠΕΙΛΗ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΞ'ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ, ΚΑΤ'ΟΝΟΜΑ ΜΟΝΟΝ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ (ΑΠΟΔΟΜΗΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ) ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΣΟΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΩΣ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΛΕΚΤΙΚΗ ή ΑΛΛΗ ΑΠΕΙΛΗ ΕΞΕΦΡΑΣΘΕΙ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ. ΒΕΒΑΙΩΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕ ΟΤΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ.
ΕΔΩ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ή ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟΛΜΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΤΥΠΟ ΕΝΔΕΔΥΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΠΡΟΒΙΑ ΤΟΥ ΑΓΑΘΟΥ ΠΡΟΒΑΤΟΥ ΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΩΣ ΑΓΕΛΗ ΛΥΚΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΖΕΙ ΜΕ ΤΑ ΘΟΛΑ ΚΑΙ ΔΙΕΣΤΡΑΜΕΝΑ ΙΔΕΩΔΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΙΣΜΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.
 
ΠΗΓΗ: ΙΣΧΥΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.