Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΜΑΧΟΝΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ.



Με τον πλέον δικτατορικό τρόπο, η αστυνομία του ρουσφετιού, της κυβέρνησης Δημήτρη Χριστόφια, διέλυσε την ειρηνική εκδήλωση διαμαρτυρίας και αγανάκτησης χιλιάδων πολιτών έξω από το προεδρικό μέγαρο την περασμένη Τρίτη 12 Ιουλίου 2011. Χωρίς ίχνος ντροπής οι άνδρες(;) της ΜΜΑΔ, έκαναν ανεξέλεγκτη χρήση χημικών ουσιών προς άοπλους αθώους πολίτες, που μεταξύ τους υπήρχαν, μικρά παιδιά, γυναίκες και ηλικιωμένοι, οι οποίοι έτρεχαν απεγνωσμένα για να γλιτώσουν.
Πραγματοποιήθηκε χθες μεγαλειώδης σε όγκο εκδήλωση στην πλατεία ελευθερίας, όπου χιλιάδες κόσμος έσπευσε να αποτίσει φόρο τιμής στους αδικοχαμένους λεβέντες από την έκρηξη στην ναυτική Βάση «Ευάγγελος Φλωράκης». Μαυροφορεμένοι και με ένα κερί στο χέρι, όλοι είχαν την ίδια απορία. «Γιατί;» Στην εκδήλωση αυθόρμητα πολίτες έπαιρναν το μικρόφωνο και εξέφραζαν τις δικές τους ανησυχίες για την κατάσταση στην Κύπρο σήμερα και την αναξιοπιστία που νοιώθουν πλέον προς την κυβέρνηση του εγκληματία Δημήτρη Χριστόφια. Στο τέλος, αφού διαβάστηκαν τα 12 ονόματα των ηρώων μας που έπεσαν εν ώρα καθήκοντος, ψάλθηκε ο εθνικός μας ύμνος σε έντονα φορτισμένο κλίμα. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με πορεία των διαδηλωτών στο προεδρικό μέγαρο.

Εκεί περίμεναν τους διαδηλωτές πάνοπλοι αστυνομικοί, και με το που έφτασαν οι πρώτοι πολίτες άρχισαν οι πρώτες προσπάθειες απώθησης του πλήθους με εκτεταμένη ρήψη χημικών και δεν άργησε να μετατραπεί ο χώρος μπροστά από τον κυκλικό κόμβο σε πεδίο μάχης. Ο κύριος όγκος των διαδηλωτών, που βρισκόταν στον δρόμο μπροστά στο προεδρικό, επιδόθηκε κυρίως σε συνθήματα που καλούσαν τον δολοφόνο πλέον, Δημήτρη Χριστόφια να παραιτηθεί. Ακούστηκαν μεταξύ άλλων: «Χριστοφια παραιτήσου κι εσύ και οι υπουργοί σου», « Ο λαός απαιτεί, ο Χριστόφιας Φυλακή» , ενώ όταν η αστυνομία έκανε χρήση δακρυγόνων οι διαδηλωτές απάντησαν με τα συνθήματα: «Δεν φεύγουμε από δω, εμείς δεν θα προδώσουμε το αίμα των νεκρών» και «Κάτω η χούντα του Χριστόφια». Σε κάθε προσπάθεια των διαδηλωτών να πλησιάσουν την πύλη της Εξόδου του Προεδρικού, οι αστυνομικοί απρόκλητα προέβαιναν σε χρήση χημικών ουσιών απωθώντας έτσι επανειλημμένα τον κόσμο.

Η αστυνομία αφού έβλεπε τους διαδηλωτές να μην εγκαταλείπουν τις θέσεις τους και να κρατούν το προεδρικό για περισσότερο από 2 ώρες πολιορκημένο απαιτώντας την παραίτηση του «μάστρου» τους, αφού τις διαταγές του εγκληματία προέδρου ακολουθούσαν, κλήθηκαν ενισχύσεις. Διμοιρίες των ΜΜΑΔ εξήλθαν του προεδρικού, ως επίδειξη δύναμης και απείλησαν τον κόσμο λέγοντας ότι «έχετε 10 λεπτά να φύγετε, αλλιώς θα σας ρίξουμε χημικά». Σε ποια δημοκρατία στον κόσμο η αστυνομία αποφασίζει πότε θα λήξει μια ειρηνική διαδήλωση; Που έχουν ξαναδεί κάτι τέτοιο, οι αρμόδιες αρχές της καθεστωτικής αστυνομικής δύναμης Κύπρου να συμβαίνει στον υπόλοιπο κόσμο; Οι αδίστακτοι εντολοδόχοι του καθεστώτος όχι μόνο δεν τήρησαν την προειδοποίηση τους, αλλά σε λιγότερα από ένα λεπτό έκαναν ακατάπαυστη χρήση χημικών, και καταδίωξαν τους έντρομους διαδηλωτές που έτρεχαν να σωθούν από τα δακρυγόνα, κτυπώντας ανελέητα όποιον έβρισκαν μπροστά τους.

Ο ανεκδιήγητος εκπρόσωπος της αστυνομίας, σήμερα έκανε λόγο για 300 εγκληματίες ταραχοποιούς οι οποίοι έφεραν κουκούλες. Η παραπληροφόρηση από την καθεστωτική αστυνομία δεν έχει όρια. Οι κουκουλοφόροι δεν ξεπερνούσαν τους δέκα και όλος ο κόσμος που ήταν παρόν στην εκδήλωση έχει την απορία από πού ξεφύτρωσαν αυτοί, αφού κανένας δεν τους είχε δει προηγουμένως στην πορεία. Αλήθεια, μήπως ήταν προβοκάτορές σας τελικά, κύριε εκπρόσωπε; Γιατί δεν αναφέρεις κύριε Κατσουνωτέ, για τα «παλικάρια» σου που μετά την επίθεση τους, συνέχισαν να κυνηγούν και να κτυπούν άοπλο αθώο κόσμο που προσπαθούσε να σωθεί από την αλόγιστη χρήση των χημικών σας; Δυστυχώς όλα δείχνουν ότι κάθε άλλο παρά «δημοκρατία» έχουμε στην Κύπρο. Η δικτατορική διακυβέρνηση του «άφαντου», εδώ και 3 μέρες Δημήτρη Χριστόφια, δείχνει για άλλη μια φορά το πραγματικό της πρόσωπο.

Καλούμε όλους τους συμπατριώτες μας, ανεξαρτήτως πολιτικής πεποίθησης και ιδεολογίας, όπως συμμετέχουν ξανά στις αυθόρμητες Παγκύπριες Συγκεντρώσεις Διαμαρτυρίας έξω από το Προεδρικό Μέγαρο (κυβερνείο της Αγγλοκρατίας), καθημερινά στις 20:00. Η προσπάθεια φίμωσης της ελεύθερης έκφρασης από την χούντα του Χριστόφια δεν θα περάσει. Ο κυπριακός Ελληνισμός έχει αφυπνιστεί και ζητά το δίκαιο του. Ο λαός της Κύπρου ΑΠΑΙΤΕΙ την παραίτηση του ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ Δημήτρη Χριστόφια. Να είστε όλοι εκεί!

«ΔΕΝ ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΔΩ, ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ»
«ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ»

Γραφείο Τύπου
Ε.Κ.Φ. ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ.

ΠΗΓΗ: ΕΓΕΡΣΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.