Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

ΜΠΟΙΚΟΤΑΖ ΣΤΟ ΤΟΥΡΚΟΚΑΝΑΛΟ ΤΟΥ ΑΝΤΕΝΝΑ.



Δεν ιδρώνει ούτε το αυτάκι του Κυριακού, ούτε του Λάτσιου από τις κινητοποιήσεις των Ελλήνων εναντίον της εμετικής σειράς ΕΖΕΛ. Η φιλοπατρία είναι άγνωστη έννοια για τους δύο αυτούς κυρίους. Θεός τους το χρήμα και όλα είναι προς πώληση και αγορά. Κοινώς τα φράγκα να αυξάνονται και όλοι οι άλλοι να πάτε να... Αφού, λοιπόν, το αυτάκι τους δεν ιδρώνει ας ιδρώσει η τσέπη τους. Στο χέρι μας είναι Έλληνες. Μέχρι να αποσυρθεί το τηλεοπτικό έκτρωμα από τις οθόνες των τηλεοράσεων μας εμείς ως Έλληνες: α) Δεν αγοράζουμε οποιοδήποτε προιόν διαφημίζεται στο τουρκοκάναλο, β) Ενημερώνουμε τις εταιρείες των οποίων τα προιόντα διαφημίζονται στο τουρκοκάναλο ότι σταματούμε να τα αγοράζουμε στέλνοντας τους μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, γ) Ενημερώνουμε τους υπευθύνους του τουρκοκάναλου για την παραπάνω δράση μας (http://www.antenna.gr/webtv/contact).

Ας συστρατευθούμε όλες οι πατριωτικές οργανώσεις και όλα τα πατριωτικά ιστολόγια δίνοντας ηχηρό μήνυμα στον Κυριακού και την τουρκόφιλη παρέα του. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!

ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ

5 σχόλια:

  1. Μποϊκοτάζ όμως. Μέχρι τέλος. Να οργανωθεί μία διαδικτυακή λίστα με τα προϊόντα που διαφημίζουν (ειδικά τις ώρες που παίζουν τα μογγολοσίριαλ). Έπειτα θα αρχίσουμε αποφασιστική διαρκή ενημέρωση πολιτών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΛΛΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ16 Ιουλίου 2011 στις 1:13 π.μ.

    Εγώ ρε παιδιά θα ήθελα να μάθω τούρκικα, ώστε την φράση "ελάτε κούτσα - κούτσα, και κ@@στε μας την π@@τσα", να τους την πω ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥΣ !

    Ωραία δεν θα ήταν ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.