Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

ΟΙ "ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ" ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΥΨΩΣΑΝ ΠΑΝΟ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ


Ενώ χιλιάδες Έλληνες πηγαίνουν καθημερινά στο σύνταγμα να διαμαρτυρηθούν ενάντια στην επιδρομή του ΔΝΤ ενάντια στην τυραννία των 300 του κυνοβουλίου,και κατά της προδοτικής κυβέρνησης που ξεπουλάει την Ελλάδα, κάποιοι ασχολούνται με την δική τους "εργολαβία".
Δεν είναι άλλοι από τους "αλληλέγγυους" των λαθρομεταναστών ,τους γνωστούς άγνωστους ακροαριστερούς αναρχικούς του ΑΝΤΑΡΣΥΑ ,του ΣΥΡΙΖΑ και άλλων "φιλολαθρομεταναστευτικών σωματείων ", που κατοικοεδρεύουν σε κάποιες σκηνές στο κάτω μέρος της πλατείας συντάγματος.
Την ώρα που χιλιάδες κόσμος διαμαρτύρεται εμπρός από τον άγνωστο στρατιώτη κρατώντας ελληνικές σημαίες αυτοί βρίσκονται απομονωμένοιοι σε μια γωνιά της Πλατείας έχουν αναρτήσει ένα πανό που αναγραφεί "έξω οι φασίστες από τις γειτονίες", δημιουργώντας μια παραφωνία σε σχέση με τα άλλα πανό που έχουν υψωθεί και καταφέρονται ενάντια στην κυβέρνηση, τους βουλευτές , το ΔΝΤ ,και τον Παπανδρέου.
Ευτυχώς ο πολύς κόσμος που κατακλύζει το σύνταγμα απέρριψε την προσπάθεια καπελώματος που προσπάθησαν ,και έχουν απομονωθεί σε μια γωνιά της πλατείας ανάμεσα στις μπίρες ,τους μπάφους ,και την πρέζα τους.

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.