Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017

ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΘΕΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ :"ΕΙΣΤΕ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ" ΕΙΠΕ ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ (ΒΙΝΤΕΟ)

ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΜΑΘΕΙ ΛΙΓΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΝΙΣΤΟΡΙΤΟΥ ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ. NA ΜΗΝ ΠΑΤΗΣΕΙ ΠΟΔΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ

"Όλοι γνωρίζουν τη Μακεδονία, γιατί είστε απόγονοι του Μ. Αλέξανδρου, είπε σε επίσκεψή του στα Σκόπια"
Σάλος και πλήθος αντιδράσεων έχουν ξεσπάσει από την αποκάλυψη ότι ο νεοεκλεγείς πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Αντόνιο Ταγιάνι, αποκαλεί τα Σκόπια «Μακεδονία» και μάλιστα θεωρεί πως ο Μέγας Αλέξανδρος και ο Φίλιππος ο Β’ ήταν πρόγονοι των Σκοπιανών!
«Η Μακεδονία είναι μια όμορφη χώρα. Όλοι στην Ιταλία γνωρίζουν την Μακεδονία. Γιατί; Γιατί ο Μέγας Αλέξανδρος και ο Φίλιππος ο Μακεδών είναι πολύ δημοφιλείς πρόγονοί σας. Χωρίς τον Αλέξανδρο δεν έχουμε την Ευρώπη, γιατί ήταν ο πρώτος βασιλιάς που σταμάτησε την εισβολή από το Ιράν και από εκείνες τις χώρες. Γι’ αυτό τον λένε Μέγα Αλέξανδρο, γιατί ενδυνάμωσε τα ευρωπαϊκά σύνορα», ήταν τα λόγια του Ταγιάνι κατά την επίσημη επίσκεψή του στα Σκόπια τον περασμένο Φεβρουάριο ως Ευρωπαίος Επίτροπος, λίγους μήνες δηλαδή προτού εκλεγεί ως υποψήφιος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στην προεδρία του Ευρωκοινοβουλίου.
Η γνωστοποίηση των θέσεων του κυρίου Ταγιάνι, που αποκάλυψε το δελτίο ειδήσεων του Ant1, θορύβησε τους Έλληνες ευρωβουλευτές που έσπευσαν να τον αποδοκιμάσουν

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.