Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017

ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΠΛΥΤΟΙ ΟΤΙ ΕΔΙΩΞΑΝ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΗΓΙΛΛΗΣ...

...ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΧΑΤΙΡΙ ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΠΕΡΥΣΙ. ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΟΙ ΑΠΛΥΤΟΙ ΘΑ ΜΑΓΑΡΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ ΚΑΙ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ Χ.Α ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ.
 ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΕΦΑΝΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ

Όχι στη ναζιστική φιέστα της Χρυσής Αυγής για τα Ίμια λένε σήμερα (Σάββατο) ο Αντιφασιστικός Συντονισμός Αθήνας-Πειραιά και πλήθος αντιρατσιστικών και αντιφασιστικών συλλογικοτήτων και οργανώσεων της Αριστεράς, που καλούν σε διεθνιστική συγκέντρωση στις 4 μ.μ. στην πλατεία Ρηγίλλης, στο σημείο δηλαδή όπου τα προηγούμενα χρόνια η οργάνωση πραγματοποιούσε τη γνωστή σύναξη εγχώριων και εισαγόμενων ναζιστών.
Πέρυσι η Χρυσή Αυγή είχε προγραμματίσει να διοργανώσει την προκλητική φιέστα της στην πλατεία Ρηγίλλης, αλλά τελικά, λόγω της παρουσίας του αντιφασιστικού κινήματος στο κέντρο της Αθήνας και της απαγόρευσης συγκεντρώσεων από την αστυνομία υποχρεώθηκε να τη μεταφέρει έξω από τα κεντρικά γραφεία της στη Μεσογείων. Φέτος λοιπόν τη διοργανώνει κατευθείαν εκεί.

«Η εξαγγελία της συγκέντρωσης είναι ήδη μια μεγάλη νίκη γιατί πρώτη φορά από το ’97 η Χρυσή Αυγή δεν καλεί σε συγκέντρωση στην πλατεία Ρηγίλλης, αλλά έξω από τα γραφεία της. Εχουμε σκοπό να καθιερώσουμε την παρουσία μας στην πλατεία Ρηγίλλης. Για εμάς τα Ιμια θα είναι πλέον συγκέντρωση αντιπολεμική και αντιφασιστική», επισήμανε ο Τάκης Γιαννόπουλος κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παρέθεσαν την Τετάρτη 25/01 στην ΕΣΗΕΑ ο Αντιφασιστικός Συντονισμός και οι διοργανωτές της αντιφασιστικής συγκέντρωσης.
«Η 28η του Γενάρη πρέπει να είναι ένας σταθμός στο αντιπολεμικό, αντιιμπεριαλιστικό αντιφασιστικό κίνημα», ανέφερε ο Παύλος Αντωνόπουλος από την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, τονίζοντας ότι ο στόχος είναι η απομόνωση της Χρυσής Αυγής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.