Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017

ΣΦΟΥΓΓΟΚΩΛΑΡΙΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ O ΑΔΩΝΙΣ...ΖΗΤΗΣΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ" ΤΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΕ "ΑΝΕΧΤΕΙ" ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ.

ΚΑΙ ΚΑΤΟΥΡΗΜΕΝΕΣ ΠΟΔΙΕΣ ΘΑ ΦΙΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΙΣΙΝΟΥΣ ΘΑ ΓΛΥΨΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ Ο ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ. ΕΦΤΑΣΕ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΖΗΤΑΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΟΘΟΥΣΕ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΠΛΕΥΡΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.
ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΕΝΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ...ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΑ Ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΚΑΙ ΕΣΠΕΥΣΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ
Συγγνώμη από την Εβραϊκή Κοινότητα ζητάει ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, καθώς, όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση στο παρελθόν είχε συνυπάρξει «και ανεχτεί τις απόψεις ανθρώπων που έδειξαν ασέβεια στους εβραίους συμπατριώτες μου».

Με αφορμή την ημέρα μνήμης για τα θύματα του ολοκαυτώματος, ο κ. Γεωργιάδης εμφανίζεται μετανιωμένος για το γεγονός ότι υποστήριξε και προώθησε το «υβριστικό για τους Εβραίους βιβλίο του Κώστα Πλεύρη».
Μάλιστα σημειώνει τα τελευταία χρόνια έχει μάθει πολλά για τον Εβραϊκό λαό, την ιστορία του και την προσφορά των Ελλήνων Εβραίων στην χώρα μας και καταλήγει χαρακτηρίζοντας το ολοκαύτωμα «το μεγαλύτερο αίσχος του σύγχρονου πολιτισμού μας».
Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

Με την ευκαιρία της Ημέρας Μνήμης για τα θύματα του Ολοκαυτώματος, επιθυμώ να αποσαφηνίσω την ξεκάθαρη θέση μου σχετικά με τις απόψεις μου για τον αντισημιτισμό που αποτελεί καίρια απειλή κατά του Εβραϊκού λαού και πλήγμα στις αξίες της Δημοκρατίας μας και του Δυτικού πολιτισμού.
Στο παρελθόν είχα συνυπάρξει και ανεχτεί τις απόψεις ανθρώπων που έδειξαν ασέβεια στους εβραίους συμπατριώτες μου και γι αυτό το λόγο αισθάνομαι την ανάγκη να ζητήσω συγνώμη από την Εβραϊκή Κοινότητα.
Ακόμα περισσότερο λυπάμαι που υποστήριξα και προώθησα το υβριστικό για τους Εβραίους βιβλίο του Κώστα Πλέυρη.
Τα τελευταία όμως χρόνια έχω μάθει πολλά για τον Εβραϊκό λαό, την ιστορία του και την προσφορά των Ελλήνων Εβραίων στην χώρα μας και έχω προσπαθήσει πολύ και προσπαθώ να ενημερώσω όλους τους συμπολίτες μας για την συνεισφορά τους αυτή.
Πιστεύω ακράδαντα ότι ο αντισημιτισμός δεν έχει και δεν πρέπει να έχει θέση στη δημοκρατία μας και στον πολιτισμό μας.
Το ολοκαύτωμα του Εβραϊκού λαού αποτελεί το μεγαλύτερο αίσχος του σύγχρονου πολιτισμού μας και μέσω της θυσίας του ισχυροποιήθηκε η δημοκρατία, ο αντιρατσισμός, και η πίστη στην ισότητα και την ελευθερία των λαών.
ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΩΝΙ ΝΑ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ : "ΕΒΡΑΙΟΙ ,ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ" ΤΟΥ Κ.ΠΛΕΥΡΗ :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.