Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017

ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΔΙΝΕΙΣ "ΙΘΑΓΕΝΕΙΕΣ" ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟ ΑΛΛΟΔΑΠΟ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΕΔΩ


 ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΔΙΝΕΤΕ "ΙΘΑΓΕΝΕΙΕΣ" ΜΑΛΑΚΕΣ..."ΕΛΛΗΝΕΣ" ΑΛΒΑΝΟΙ ΝΕΟΣΥΛΛΕΚΤΟΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΑΕΤΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΚΑΜΑΡΙ...ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΜΑΛΙΣΤΑ.
Απίστευτα πράγματα έγιναν σε ελληνικό στρατόπεδο, όταν επτά νεοσύλλεκτοι σχημάτισαν με τα χέρια τους τον αλβανικό αετό και ανέβασαν την φωτογραφία στα social media.
Το περιστατικό έγινε στο 2/39 Σύνταγμα Ευζώνων, που είναι κέντρο εκπαιδεύσεως και άμεσα η φωτογραφία έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μάλιστα, το θέμα έφτασε μέχρι το Γενικό Επιτελείο Στρατού, το οποίο εξέδωσε ανακοίνωση, υποστηρίζοντας πως έχουν εντοπιστεί οι στρατιώτες.

«Η ενέργεια αυτή θα διερευνηθεί περαιτέρω, ενώ θα ληφθεί υπόψη τόσο κατά την απόδοση των ειδικοτήτων όσο και κατά τις προσεχείς τοποθετήσεις τους στις μονάδες εκστρατείας. Συναφώς διερευνώνται διοικητικές ευθύνες», καταλήγει η ανακοίνωση του ΓΕΣ.
 Αυτά τα… όμορφα γράφει η ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Στρατού (προφανώς κατόπιν συνεννόησης με την πολιτική «ηγεσία» του υπουργείου, δηλαδή με τον συριζοπάνο…), για τις επιπτώσεις που θα έχουν οι εφτά… μετέχοντες της ελληνικής παιδείας, αλβανοί στρατιώτες του… Ελληνικού Στρα τού, που φωτογραφήθηκαν φτιάχνοντας με τα χέρια τους το σήμα της Μεγάλης Σκιπεταρίας!
Κατά το κοινώς λεγόμενον, «θα τους κάνουν "τα μούτρα κρέας»"!
Εδώ, είναι προφανές ότι οι εφτά «ενσωματωμένοι» έδρασαν ως ομάδα και αποτελούν εθνικό κίνδυνο, λειτουργώντας ως Δούρειος Ίππος. Κι όπως αποδεικνύεται από άλλη παρόμοια φωτογραφία, του 2015, δεν είναι οι μόνοι. Επιβάλλεται, λοιπόν, η εδώ και τώρα ΚΑΘΑΡΣΗ του Ελληνικού Στρατού από τέτοια στοιχεία. Ήτοι, να απομακρυνθούν άμεσα από τον Στρατό, να τους αφαιρεθεί η ελληνική υπηκοότητα και να απελαθούν στην πραγματική τους πατρίδα!
Και βέβαια, να καταργηθεί ο αντεθνικός και κατάπτυστος νόμος περί ιθαγένειας, που εκτρέφει τέτοια εθνικώς επικίνδυνα φαινόμενα!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.