Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015

Μιλάνε όλοι... Μιλάει κι ο Μπουτάρης κατά της Χρυσής Αυγής

Προκλητικός, για μια ακόμη φορά, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης (με δύο ν...) Μπουτάρης, μιλώντας στην εκδήλωση για το ολοκαύτωμα των Εβραίων της Θεσσαλονίκης, υποστήριξε ότι στην Χώρα δεν υπάρχει (!) δημοκρατία και ότι η εβραϊκή κοινότητα έχει πλέον να φοβηθεί κάτι, επειδή υπήρξε δυστυχές (!!!) εκλογικό αποτέλεσμα που ανέδειξε την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ως Τρίτο Κόμμα.
Χυδαιολογώντας εναντίον  400.000 Ελλήνων, οι οποίοι σπάζοντας την τρομοκρατία της κυβέρνησης και την συνομωσία σιωπής των ΜΜΕ κατέδειξαν το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών στην Τρίτη Θέση, ο φτηνός και φαιδρός αυτός τύπος έδειξε το πώς αντιλαμβάνεται και το πόσο σέβεται την Λαϊκή ετυμηγορία. Προκαλώντας, ως συνήθως, μίλησε για «τη νεοναζιστική, αντισημιτική, ρατσιστική, μισαλλόδοξη και εγκληματική οργάνωση, που έχει φορέσει τον μανδύα νομιμότητας ενός κοινοβουλευτικού κόμματος με το όνομα Χρυσή Αυγή».

Θα μπορούσαμε, ίσως, να αντιστρέψουμε την λογική του Μπουτάρη και να μιλήσουμε για τον ανθέλληνα, εθνομηδενιστή, ψωνισμένο «μανεκέν», «τζόβενο» κ.λπ., ο οποίος έχει φορέσει τον θεσμικό μανδύα ενός δημάρχου. Αλλά δεν αξίζει καν τον κόπο. Το γεγονός ότι ένας δεδηλωμένος κοσμοπολίτης, όπως ο Μπουτάρης, επιτίθεται εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, η οποία από Πέμπτο Κόμμα το 2012 είναι πλέον το Τρίτο, αποτελεί Τίτλο Τιμής για το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα και απόδειξη ότι βαδίζει στον σωστό δρόμο.
Αν συνυπολογίσουμε μάλιστα την παραδοχή του, ότι θέλει να κάνει την Θεσσαλονίκη καταφύγιο αλλοθρήσκων, μειονοτήτων και τρανσέξουαλ (!) τότε κάθε άλλο σχόλιο μάλλον περιττεύει.
Γιώργος Μάστορας


http://www.xryshaygh.com/