Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015

ΣΙΓΑ ΘΑ ΣΚΙΣΕΙΣ ΤΟ ΚΑΛΣΟΝ! : Δεν δέχεται ο ΣΥΡΙΖΟ-Καμμένος τα παιδιά (ΛΑΘΡΟ)μεταναστών να πάρουν την ελληνική ιθαγένεια.

Για την κατάργηση της εγκυκλίου που επιτρέπει την είσοδο μη Ελλήνων στο γένος στις Στρατιωτικές Σχολές ούτε κουβέντα ο Πάνος...
Τη διαβεβαίωση ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα ψηφίζουν ανάλογα με τις αρχές τους έδωσε ο αρχηγός του κόμματος και υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, μέσω τηλεοπτικής του συνέντευξης στον ΑΝΤ1, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι, αν δεν συμφωνούν σε κάτι, δεν θα το ψηφίζουν.
Μάλιστα, ο κ. Καμμένος τόνισε πως δεν δέχεται τα παιδιά των μεταναστών, δηλαδή της δεύτερης γενιάς μεταναστών, που γεννήθηκαν στην Ελλάδα να πάρουν την ελληνική ιθαγένεια. Αντιθέτως, «για αυτά της 3ης γενιάς που μεγαλώνουν εδώ,
πηγαίνουν στον στρατό, έχουν ενταχθεί στην πατρίδα και σέβονται τους νόμους και το Σύνταγμα δεν νομίζω πως υπάρχει κανείς που θα έχει πρόβλημα».
«Οι ΑΝΕΛ είμαστε μία Κοινοβουλευτική Ομάδα 13 βουλευτών, η οποία, αυτή τη στιγμή, ψηφίζει ανάλογα με τις αρχές με τις οποίες εξελέγη μέσα στη Βουλή. Εάν λοιπόν ένα νομοσχέδιο είναι αντίθετο προς τις αρχές μας και, ιδίως, τις κόκκινες γραμμές, δεν θα το ψηφίσουμε. Οι βουλευτές των ΑΝΕΛ δεν είναι πρόβατα, θα ψηφίζουν κατά τη συνείδησή τους, όπως το Σύνταγμα ορίζει», ανέφερε χαρακτηριστικά.
http://dexiextrem.blogspot.gr/