Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015

Το κόκκινο παρακράτος, με τις ευλογιές του κόκκινου κράτους, εξευτελίζει την αστυνομία!

ΣΧΟΛΙΟ :ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ....ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΠΕΔΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ..
Να πληρώσουν από την τσέπη τους, την αποκατάσταση των οχημάτων της ΕΛΑΣ, οι Πανούσης και Βούτσης που θέλουν άοπλη την Αστυνομία. Θα πληρώσουν; Μπα... πάλι στον Έλληνα φορολογούμενο ο λογαριασμός...Και όταν δολοφονηθεί ο πρώτος άοπλος αστυνομκός, ποιος θα πληρώσει το αίμα κύριοι Πανούση και Βούτση; 

Κατά τη χθεσινή (ΠΑΡΑΝΟΜΗ και ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ) αντισυγκέντρωση των αναρχοκομμουνιστών(στην οποία συμμετείχε βεβαίως και η νεολέρα του ΣΥΡΙΖΑ- αυτό έλλειπε να μην συμμετέχει…)
κάποιοι απ’ αυτόν τον παρακρατικό εσμό, απολύτως ξεθαρρεμένοι από την «πρώτη κυβέρνηση της αριστεράς»,έγραψαν υβριστικά και απειλητικά συνθήματα (όπως «ΕΑΜ-ΕΛΑΣ-Μελιγαλάς», «Είστε γουρούνια», κ.τ.λ.) στις… κλούβες των ΜΑΤ. Οι δε άοπλοι… άνδρες των ΜΑΤ, που ήταν εκεί παραδίπλα, κοιτούσαν χωρίς να μπορούν να επέμβουν και να αποτρέψουν το κρατικό (πλέον) σχέδιο εξευτελισμού και πλήρους απαξίωσής τους, από τους εξωνημένους παρακρατικούς, γιατί είναι σίγουρο πως όποιος ακουμπούσε τα παρακρατικά σκουπίδια, σήμερα το πρωί θα έψαχνε για δουλειά!

Μάλιστα! Εκεί οδήγησαν την Ελλάδα μας, με την αντεθνική και αντιλαϊκή πολιτική τους, οι Σαμαράδες, οι Βοριδομπουμπούκοι και οι διάφοροι «αστυνομοπατέρες» Κονταρίδηδες (ολόκληρη ΝΔ δεν έβγαλε άχνα γι’ αυτές τις προσβολές προς την Αστυνομία, μόνο η προσβολή προς την τρόικα την ενόχλησε…). Να κυβερνάει τη χώρα το κόμμα της ξεσαλωμένης κουκούλας!

Το οποίο –κι αυτό ας το χωνέψουν όλοι, κι εκείνοι που ψήφισαν την ψοφοδεξιά των τουμπεκήδων- μόνο μια ισχυρή Χρυσή Αυγή μπορεί να το αντιμετωπίσει και να το νικήσει!
http://ygro-pyr.blogspot.gr/