Σάββατο, 5 Οκτωβρίου 2013

Ρουπακιώτης:Οι Εβραίοι επέβαλαν τις συλλήψεις των Χρυσαυγιτών.(Τον επιβεβαιώνουν οι ανακριτές με τις ερωτήσεις περί Ναζισμού στους Βουλευτες της Χ.Α).


ΕΑΝ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ Χ.Α ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΙ ΟΙ ΑΝΑΚΡΙΣΕΙΣ ΠΕΡΙ ΝΑΖΙΣΜΟΥ;; 
ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ Η ΑΝΑΚΡΙΣΗ AKOMH ΕΧΕΙ ΥΠΑΓΟΡΕΥΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ;;ΣΕ ΜΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΔΕΝ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΟΥΣΤΙΚΕΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ...ΣΤΗΝ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ" ΙΣΧΥΟΥΝ ΑΛΛΑ ΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ
Ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης κ. Αντώνης Ρουπακιώτης έκανε λόγο για πολιτικές σκοπιμότητες, που υπαγορεύθηκαν από «αμερικανοεβραϊκές και αμερικανοελληνικές οργανώσεις».
Μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό, ο κ. Ρουπακιώτης υποστήριξε, ότι οι διώξεις βουλευτών της ΧΑ υπαγορεύθηκαν από τις ΗΠΑ και την Κομισιόν, και τις συνέδεσε τόσο με το ταξίδι του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, σε Ουάσινγκτον και Νέα Υόρκη, όσο και με την επικείμενη ανάληψη της προεδρίας της ΕΕ από την Ελλάδα.
«Αμερικανοεβραϊκές και αμερικανοελληνικές οργανώσεις έρχονταν στην Ελλάδα και πίεζαν για τη Χρυσή Αυγή.
Σαφώς έπαιξε ρόλο αυτό στις εξελίξεις. Σαφώς ο πρωθυπουργός έπρεπε να τους πει κάτι» επισήμανε ο κ. Ρουπακιώτης, που ήταν υπουργός Δικαιοσύνης επί της συγκυβέρνησης Σαμαρά - Βενιζέλου - Κουβέλη και η ΝΔ είχε απορρίψει, ουσιαστικά, το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο.
«Από την 1η Ιανουαρίου 2014 αναλαμβάνουμε και την προεδρία της ΕΕ και υπήρχαν πιέσεις και από την Κομισιόν για τη Χρυσή Αυγή. Οι επίτροποι Μούιζνιεκς και Μάλστρομ έλεγαν, ούτε ένα νομοσχέδιο δεν καταθέτετε;», συνέχισε την ανάλυσή του ο κ. Ρουπακιώτης.
Ακόμη, αναφέρθηκε στο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, λέγοντας ότι «από την 1η Ιανουαρίου 2014 θα πληρώνουμε ως χώρα πρόστιμο, επειδή δεν κατατέθηκε».
Υποστήριξε δε, ότι το νομοσχέδιο αυτό «πάγωσε», γιατί η κυβέρνηση δεν ήθελε να πολώσει το κλίμα με τη Χρυσή Αυγή, ώστε να μπορεί να ξαναφέρει τους ψηφοφόρους που «έχασε», πίσω στις τάξεις της.