Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ! ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΘΗΚΕ ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΕΙΧΕ...ΚΟΥΖΙΝΟΜΑΧΑΙΡΟ!



Σε ποινή φυλάκισης 8μηνών, με τριετή αναστολή, για κατοχή κουζινομάχαιρου, καταδικάστηκε, την Τετάρτη, από το Αυτόφωρο ο 34χρονος ο οποίος συνελήφθη στο Ηράκλειο, την περασμένη εβδομάδα, στο πλαίσιο των επιχειρήσεων της αστυνομίας σε ολόκληρη την Κρήτη, σε γραφεία της Χρυσής Αυγής και σπίτια μελών του κόμματος.


Παράλληλα, ο 27χρονος διανομέας φαγητού, στο σπίτι του οποίου βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ένας ηλεκτρικός εκκενωτής, μία σιδερογροθιά και μαχαίρια, καταδικάστηκε σε 12 μήνες φυλάκιση, επίσης με τριετή αναστολή.

Ο ίδιος υποστήριξε ότι τα συγκεκριμένα τα είχε αγοράσει, μέσω διαδικτύου, και διαθέτει τα σχετικά παραστατικά, είπε, επίσης, πως δεν γνώριζε ότι η κατοχή τους απαγορεύεται

Να σημειωθεί ότι το δικαστήριο αθώωσε τον 34χρονο για το σφυρί που βρέθηκε στην κατοχή του.
Έντονη ήταν η αντίδραση του συνηγόρου υπεράσπισης των δύο, Γιώργου Κοκοσάλη, ο οποίος εμφανίστηκε θορυβημένος από την αυστηρότητα που επέδειξε το Δικαστήριο στην συγκεκριμένη υποθεση, κάνοντας λόγο για απόφαση που σχετίζεται άμεσα με την επικαιρότητα.

Σύμφωνα με τον κ. Κοκοσάλη: "Η καταδίκη για το κουζινομάχαιρο_ παρ 'ότι οι νομολογίες των Ανωτάτων Δικαστηρίων έχουν καταδείξει ότι δεν είναι όπλο- φρονώ ότι επιτείνει την ανασφάλεια δικαίου στους πολίτες αφού ο οιοσδήποτε είναι οιονεί κατηγορούμενος.

cretalive.gr