Σάββατο, 12 Οκτωβρίου 2013

ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΗΣ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ" ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΙΔΕΡΑ ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ


Άρθρα μέσα από τα κελιά τους γράφουν τα τρία ηγετικά στελέχη της Χρυσής Αυγής, που κρατούνται στις φυλακές Κορυδαλλού. Νίκος Μιχαλολιάκος, Χρήστος Παππάς και Γιάννης Λαγός.
Εξαπολύουν επίθεση στο πολιτικό σύστημα...και παράλληλα τονίζουν ότι αισθάνονται περήφανοι για όσα έχουν κάνει και κάνουν λόγο για στημένο παιχνίδι σε βάρος της Χρυσής Αυγής.
Τα άρθρα των τριών στελεχών της Χρυσής Αυγής, δημοσιεύτηκαν στην εφημερίδα "Εμπρός".
Το άρθρο του Νίκου Μιχαλολιάκου Η ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΧΩΡΙΣ ΜΑΣΚΑ
"Τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες εβδομάδες ενάντια στο Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, την Χρυσή Αυγή, με κορυφαίο γεγονός την προφυλάκιση τριών βουλευτών και την δίωξη (μέχρι στιγμής…) τριών άλλων, δείχνουν ξεκάθαρα ότι η «δημοκρατία» τους,
όπως αυτοί την εννοούν είναι ένα πολίτευμα… ελευθερίας μόνον για «δημοκράτες», στους οποίους «δημοκράτες» συμπεριλαμβάνουν χωρίς περίσκεψη, χωρίς αιδώ και κατ’ εξοχήν αρνητές της, οι οποίοι δημόσια διακηρύσσουν ότι επιδιώκουν την δικτατορία του προλεραριάτου.
Ζούμε στην Ελλάδα του 2013 τους μικρούς Στάλιν και Βισίνσκι με κορυφαίο του χορού της απέραντης υποκρισίας τον πρωθυπουργό Σαμαρά, που μαζί με ένα SALOM, έχοντας πίσω του τα σύμβολα του σιωνισμού δήλωσε από το Ισραήλ ότι θα μας… εξαφανίσει! Αυτό το είπε ο ίδιος ο πρωθυπουργός, ενώ η υπόθεση από δικαστικής πλευράς ευρίσκεται σε εξέλιξη. Τι σημασία έχει όμως το ΤΕΚΜΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΘΩΟΤΗΤΑΣ κάθε κατηγορουμένου μπροστά σε ένα SALOM;
«Ένα ξερό δαφνόφυλλο, την ώρα αυτή θα πέσει, το πρόσχημα του βίου σου και θα απογυμνωθείς. Σαν δέντρο δίχως φύλλωμα, που τον χειμώνα απέμεινε στου δρόμου εκεί την μέση θα παρομοιωθείς» γράφει ο Κ. Καρυωτάκης και τον στοίχο του αυτόν θυμήθηκα θωρώντας στα κανάλια των «νταβατζήδων», τον Σαμαρά γεμάτον έπαρση να θριαμβολογεί για την… εξαφάνιση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
Ένα «ξερό δαφνόφυλλο, το πρόσχημα του βίου τους», το SALOM για την, με πανηγυρικό και θεατράλε τρόπο, προσπάθεια εξοντώσεως της Χρυσής Αυγής. Όμως και πάλι ΚΑΝΟΥΝ ΛΑΘΟΣ! Όσο υπάρχει ακόμη έστω και ένας Χρυσαυγίτης τίποτε δεν έχει τελειώσει και υπάρχουν ακόμη εκατοντάδες χιλιάδες ΠΑΝΤΟΥ, σε κάθε γωνιά της Πατρίδας, όπου υπάρχουν Έλληνες.

Γι’ αυτό Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες
«Μη σκιάζεστε στα σκότη, της Λευτεριάς το φεγγοβόλο αστέρι της νύχτας το ξημέρωμα θα φέρει»…
Μέχρι την Νίκη!"

Χρήστος Παππάς: "Ο Σαμαράς μας διώκει, όπως ο Καραμανλής τον Γιώργο Παπαδόπουλο"
Ο Χρήστος Παππάς, στο δικό του άρθρο με ημερομηνία 10 Οκτωβρίου,  ξεκινάει με μία αναφορά στον Γιώργο Παπαδόπουλο και την Μεταπολίτευση τονίζοντας μάλιστα πως υπάρχει ομοιότητα μεταξύ της σύλληψης του  συνταγματάρχη τςη χούντας και των συλλήψεων των μελών της Χρυσής Αυγής. Όπως ο ίδιος αναφέρει «η ίδια αγωνία που υπήρχε στο γραφείο του Πρωθυπουργού Καραμανλή, η ίδια αγωνία υπήρχε (και υπάρχει) στο Μαξίμου σήμερα». Ο φερόμενος ως υπαρχηγός της Χ.Α. διαψεύδει τις κατηγορίες περί «στρατιωτικής οργάνωσης» και σημειώνει πως επειδή η Χρυσή Αυγή είναι «αντισυστημική και ανεξέλεγκτη από τα ξένα κέντρα εξουσίας (...), ενοχλήθηκε επικίνδυνα η ''εγκληματική συμμορία Σαμαρά, Βενιζέλου, Δένδια, Βορίδη και λοιπών». Κλείνοντας, αφού πρώτα εξαπολύει αρκετούς σκληρούς χαρακτηρισμούς προς τον πρωθυπουργό και όλο το πολιτικό σύστημα όπως «εγωιστές, προδότες και δωσίλογοι» παραλληλίζει την σύλληψη των μελών της Χρυσής Αυγής με την μάχη των Θερμοπυλών και αναρωτιέται εάν θα έρθει «η μάχη των Πλαταιών» σημειώνοντας πως «μετά την Σταύρωση έρχεται η Ανάσταση».

Λαγός: "Είμαι περήφανος - Ξεφτιλίσαμε το σύστημα"
Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Γιάννης Λαγός, στο δικό του άρθρο κατηγορεί και αυτός το σύστημα, ενώ αναφερόμενος στη Χρυσή Αυγή τονίζει ότι «είναι δυσνόητη στους φλωροαστούς» και υποστηρίζει πως το ακροδεξιό κόμμα «διώκεται από μεγαλολαμόγια εργολάβους, από τους μεγαλοκαναλάρχες, από όλα τα διαπλεκόμενα». Τέλος, ο ίδιος δηλώνει «περήφανος», για όλα όσα έχει κάνει και μιλά για «πολιτική δίωξη» τονίζοντας ότι «ξευτιλίζουμε το σύστημα και μέσα από την φυλακή. Τους είχαμε ξεφτιλίσει έως τώρα παντού. Στο δρόμο, στις πλατείες, στο ”κυνοβούλιο”».

Πηγή: http://www.eglimatikotita.gr/2013/10/blog-post_1661.html#ixzz2hWuYYSCx