Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου 2013

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΙΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΤΙΜΟΥΝ ΤΟ ΡΑΣΟ ΤΟΥΣ. Γέροντας Άνθιμος Αγιορείτης: Το θέμα με τη Χρυσή Αυγή είναι ένα "καθαρό φιάσκο" σιωνιστών!Σχολιάζει την επικαιρότητα και τη δίωξη της Χρυσής Αυγής ως εγκληματική οργάνωση, την οποία δεν διστάζει να χαρακτηρίσει "φιάσκο" και παροτρύνει τον κόσμο διά της ψήφου του να διώξει τους τοκογλύφους και τους εχθρούς της πατρίδας του.

Για τη σύλληψη βουλευτών της Χρυσής Αυγής:


"Το θέμα με τη Χρυσή Αυγή είναι ένα "καθαρό φιάσκο" σιωνιστών και εχθρών της πατρίδας μας. Αν κάποιοι παρανόμησαν, να πάνε στη φυλακή. Αλλά το κόμμα, είναι κόμμα, δεν μπορεί κανείς να το καταργήσει. Θυμίζει την οχλοκρατία που σκότωσε το Σωκράτη. Και ο Σαμαράς, δεν τον βλέπετε, συνέχεια στην Αμερική και στο Ισραήλ πάει... Αυτό που έχουμε τώρα δηλαδή είναι δημοκρατία; Και ούτε θυμάμαι να τιμωρήθηκαν όσοι έκαψαν την Αθήνα τότε και την τράπεζα με την έγκυο κοπέλα μέσα".

Καταδικάζουμε τη βία

"Εμείς καταδικάζουμε τη βία, εννοείται, σε οποιαδήποτε μορφή της. Αλλά είμαστε υπέρ της δια ψήφου βίας κατά των τοκογλύφων και των σιωνιστών. Ο κόσμος πρέπει να ξυπνήσει. Διά ψήφου τιμωρείστε τους εχθρούς της Ελλάδας που θέλουν να ξεπουλήσουν την πατρίδα μας".

Η λύση από την κρίση "Αγάπη, μετάνοια, ορθοδοξία", πρέπει να είναι το σύνθημα μας. Έξω οι τοκογλύφοι και οι εισβολείς. Δεν θα δώσουμε την πατρίδα μας σε κανένα ξένο που δεν του ανήκει. Και οι λαθρομετανάστες πρέπει να πάνε πίσω από εκεί που ήρθανε".

agioritikovima.gr

ΠΗΓΗ: ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ